4-7-2020

Συνοριοφύλακας στον Έβρο, έγινε ήρωας στον Άλιμο: Βούτηξε στη θάλασσα, και έσωσε γυναίκα που πνιγόταν!

Από τις περιπολίες κατά μήκος του Έβρου, ο Βαγγέλης Μπαταρλής, που υπηρετεί στην Άμεση Δράση, βρέθηκε στον Άλιμο, όπου και έσωσε μια γυναίκα από βέβαιο πνιγμό!

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, άνδρες της Αστυνομίας βρέθηκαν στην παραλία του Αλίμου, καθώς ενημερώθηκαν από ένα πολίτη ότι νεαρή γυναίκα πνιγόταν στη θάλασσα.

Ανάμεσά τους, ο Βαγγέλης Μπαταρλής, ο οποίος, χωρίς να διστάσει στιγμή, βούτηξε στη θάλασσα με τα ρούχα και κολύμπησε μέχρι τη γυναίκα! Στη συνέχεια, όταν κατάφερε να τη βγάλει έξω, την παρέλαβε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός μέχρι πρότινος βρισκόταν στον Έβρο, όπου είχε πάρει απόσπαση για τη φύλαξη των συνόρων, ωστόσο τελευταία βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, σε δημοσίευσή του έκανε λόγο για έναν άξιο, φιλότιμο και ικανό αστυνομικό. «Με έκανες περήφανο, γιατί έχουμε δουλέψει μαζί στο ποτάμι. Συνάδελφέ μου, μας έκανες όλους τους Εβρίτες περήφανους!», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ