Τρίτη 15/6/2021

«Άλλαξε χέρια» η ιστορική μεζονέτα του Ψυχάρη στο Κολωνάκι έναντι 3.500.000 ευρώ!

«Βαρύ» όνομα της ναυτιλίας φαίνεται ότι «έσκασε» περίπου 3.500.000 € για να αποκτήσει το πολυτελέστατο διαμέρισμα του πρώην «Μr ΔΟΛ».

Στους μεσιτικούς κύκλους του Κολωνακίου φημολογείται ότι πρόσφατα πουλήθηκε το πολυτελέστατο διαμέρισμα-μεζονέτα, με θέα όλη την Αθήνα και πιάτο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, του πρώην ισχυρού εκδότη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, στη συμβολή των οδών Αναγνωστοπούλου και Λυκαβηττού.

Το οίκημα στην καρδιά της Αθήνας και σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές πολυκατοικίες του Κολωνακίου, όπου για πολλά χρόνια στους δύο τελευταίους ορόφους της στεγαζόταν το σπίτι -στρατηγείο του Σταύρου Ψυχάρη και της συζύγου του Χριστίνας Τσούτσουρα, πουλήθηκε στην τιμή περίπου των 3.500.000 ευρώ.

Αν και ο νέος του ιδιοκτήτης παραμένει «άγνωστος» και δεν επιθυμεί να αποκαλυφθεί το όνομά του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης «Top Secret» της εφημερίδας «espresso», προέρχεται από τον χώρο της ναυτιλίας και πρόκειται για όνομα βαρύ και παλιό.

Η αγοραπωλησία έγινε μέσω της Alpha Βank Λονδίνου, με ιδιαίτερα δύσκολους όρους, όπως μας αποκαλύπτουν τραπεζικά στελέχη, όπου είχε δεσμευτεί και κατασχεθεί το ακίνητο, λόγω χρεών του πρώην εκδότη. Η ίδια τράπεζα, άλλωστε, έβγαλε σε πλειστηριασμό το 2018 και τη βίλα των 2.500 τετραγωνικών μέτρων στο Πόρτο Χέλι αντί 12.000.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα αρχοντικό σπίτι-φιλέτο, λόγω της θέσης και της ονειρικής θέας του, το οποίο η οικογένεια Ψυχάρη είχε διακοσμήσει με ξύλο μπουαζερί, τζάκι, βαριά έπιπλα, βιβλιοθήκες, περσικά χαλιά. Την παράσταση, όμως, των επισκεπτών έκλεβαν τα μοναδικά έργα τέχνης Ελλήνων και ξένων ζωγράφων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ