«Άλλαξε χέρια» η ιστορική μεζονέτα του Ψυχάρη στο Κολωνάκι έναντι 3.500.000 ευρώ!

Must Read

«Βαρύ» όνομα της ναυτιλίας φαίνεται ότι «έσκασε» περίπου 3.500.000 € για να αποκτήσει το πολυτελέστατο διαμέρισμα του πρώην «Μr ΔΟΛ».

Στους μεσιτικούς κύκλους του Κολωνακίου φημολογείται ότι πρόσφατα πουλήθηκε το πολυτελέστατο διαμέρισμα-μεζονέτα, με θέα όλη την Αθήνα και πιάτο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, του πρώην ισχυρού εκδότη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, στη συμβολή των οδών Αναγνωστοπούλου και Λυκαβηττού.

Το οίκημα στην καρδιά της Αθήνας και σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές πολυκατοικίες του Κολωνακίου, όπου για πολλά χρόνια στους δύο τελευταίους ορόφους της στεγαζόταν το σπίτι -στρατηγείο του Σταύρου Ψυχάρη και της συζύγου του Χριστίνας Τσούτσουρα, πουλήθηκε στην τιμή περίπου των 3.500.000 ευρώ.

Αν και ο νέος του ιδιοκτήτης παραμένει «άγνωστος» και δεν επιθυμεί να αποκαλυφθεί το όνομά του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης «Top Secret» της εφημερίδας «espresso», προέρχεται από τον χώρο της ναυτιλίας και πρόκειται για όνομα βαρύ και παλιό.

Η αγοραπωλησία έγινε μέσω της Alpha Βank Λονδίνου, με ιδιαίτερα δύσκολους όρους, όπως μας αποκαλύπτουν τραπεζικά στελέχη, όπου είχε δεσμευτεί και κατασχεθεί το ακίνητο, λόγω χρεών του πρώην εκδότη. Η ίδια τράπεζα, άλλωστε, έβγαλε σε πλειστηριασμό το 2018 και τη βίλα των 2.500 τετραγωνικών μέτρων στο Πόρτο Χέλι αντί 12.000.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα αρχοντικό σπίτι-φιλέτο, λόγω της θέσης και της ονειρικής θέας του, το οποίο η οικογένεια Ψυχάρη είχε διακοσμήσει με ξύλο μπουαζερί, τζάκι, βαριά έπιπλα, βιβλιοθήκες, περσικά χαλιά. Την παράσταση, όμως, των επισκεπτών έκλεβαν τα μοναδικά έργα τέχνης Ελλήνων και ξένων ζωγράφων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This