Προβλέψεις σοκ από την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολάου για Μητσοτάκη – Τσίπρα – Ζάεφ

Must Read

Η σπουδαιότερη και πιο ισχυρή αστρολογικά σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται την Τρίτη 16 Ιουλίου στο ζώδιο του νόμου και της τάξης, τον Αιγόκερω. Το φαινόμενο θα ενισχυθεί από τη συμμετοχή του Πλούτωνα, που θα σηματοδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο, πολλαπλασιάζοντας την ισχύ των γεγονότων και ισχυροποιώντας δράσεις και αποφάσεις.

Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η έκλειψη θα είναι ορατή και στην Ελλάδα, μόνο που ο δίσκος του φεγγαριού θα φαίνεται εν μέρει καλυμμένος από τη σκιά της Γης, με αποτέλεσμα να της χαρίσει ένα πιο κοκκινωπό χρώμα.

«Αυτή η σεληνιακή έκλειψη είναι σημαντική, γιατί ουσιαστικά θα βρίσκονται σε εξέλιξη πολλά φαινόμενα μαζί. Από τη μια η έκλειψη σχηματίζει τετράγωνο με τον νάνο πλανήτη Έριδα και από την άλλη θα είναι σε σύνοδο με τον αστερισμό του παγονιού ή του Ταώ, όπως λέγεται στην αστρολογική ορολογία.

Αυτό σε πολιτικό επίπεδο θα σημάνει μετατροπές, καθώς πολλοί από την αντιπολίτευση θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν τις αλλαγές που θα φέρει η νέα κυβέρνηση, αλλά τελικά θα έχουν κομματικές απώλειες μέσα από αυτή την άσκοπη μάχη που θα δώσουν.

Οι μετατροπές αυτές θα ευνοήσουν -χαρίζοντάς του μάλιστα μακροημέρευση- τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και όποιον αρχηγό ή βασιλιά κράτους έρθει αντιμέτωπος με καθετί παλιό για το καλό της χώρας του».

Όπως εξηγεί η εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers, εκτός από την Ελλάδα, η σεληνιακή έκλειψη θα είναι ορατή στα περισσότερα μέρη του πλανήτη, δηλαδή σε Ασία, Αυστραλία, Αφρική, Ευρώπη και το μεγαλύτερο μέρος της Νότιας Αμερικής.

«Η νέα κυβέρνηση εξελέγη στις 7/7/2019, μια σημαντική ημερομηνία, κατά την οποία η σεληνιακή έκλειψη σε σύνοδο με τον αστερισμό του παγονιού της δίνει τη δυνατότητα μεγάλων αλλαγών προς όφελος της Ελλάδας, αλλά και της κάθαρσης. Πολλά σκάνδαλα και ψέματα από το παρελθόν θα συνεχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και να αναζητούν λύση. Κίνδυνος για διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, τριγμοί και ίσως αλλαγές στην ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Προσοχή χρειάζεται για την κυβέρνηση σε διπλωματικό επίπεδο και στο Μεταναστευτικό ως τις 5 Αυγούστου, καθώς έχουμε σύνοδο Ερμή – Αρη, με τον Ερμή σε ανάδρομη φορά. Η χώρα θα συνεχίσει να ταλαιπωρείται από τα έντονα ως ακραία καιρικά φαινόμενα κάθε είδους, ενώ τα σεξουαλικά εγκλήματα θα εξακολουθούν να αποτελούν πρώτη είδηση στην ενημέρωση».

Εκτός από την Ελλάδα, όμως, από την έκλειψη επηρεάζονται η Αγγλία, η Κεντρική Ευρώπη, η Τουρκία, η Μέση Ανατολή, η Ρωσία και η Αμερική.
«Στην Τουρκία ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διάσπαση του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν, ενώ ένα τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα θα προκαλέσει κοινωνικό αναβρασμό και η χώρα θα χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Προσοχή για τρομοκρατικά χτυπήματα θα πρέπει να δείξουν και άλλες χώρες, ανάμεσά τους Αγγλία, Αμερική, πόλεις της κεντρικής Ευρώπης και το Κόσοβο. Ενα ξαφνικό γεγονός θα σημάνει την πτώση του Ζόραν Ζάεφ στα Σκόπια. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα επηρεαστούν και οι μυστικές υπηρεσίες και κυρίως οι σύμβουλοι στο κοντινό περιβάλλον πολλών σημαντικών προσώπων».

ΠΗΓΗ: ESPRESSO

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This