Δευτέρα 17/5/2021

Εντοπίστηκε η γυναίκα που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα – Προέρχεται από την οικογένεια

Απαντήσεις στο θρίλερ απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας έδωσε η ελληνική αστυνομία!

Οι αρχές ταυτοποίησαν την γυναίκα που άρπαξε το δεκάχρονο κορίτσι τη στιγμή που εκείνο έβγαινε από το σχολείο του στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η δράστις ανήκει στο οικογενειακό περιβάλλον της μικρής και οι αστυνομικοί χτενίζουν ήδη την περιοχή για να την συλλάβουν.

Πριν λίγη ώρα το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκανε αναφορά στην Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για να πραγματοποιηθεί κοινωνικός έλεγχος της ζωής της 10χρονης.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του οργανισμού μιλώντας στο Open, τόνισε ότι έχουν μεταφερθεί στην αστυνομία όλες οι πληροφορίες από μαρτυρίες του οικογενειακού κύκλου, όπου και στρέφονται οι έρευνες.

Τα μέλη της οικογένειας κρατούνται σε απόσταση μέχρι στιγμής ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες ενώ ορισμένοι χρειάστηκε να καταθέσουν και δεύτερη φορά.

Η μητέρα της και ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης κατέθεταν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, ενώ η Μαρκέλλα εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου την φροντίσουν παιδοψυχολόγοι. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μεταβεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για να καταθέσει τι ακριβώς συνέβη τα δύο 24ωρα που είχε εξαφανιστεί.

Η Μαρκέλλα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι δεν είχε υποστεί κακοποίηση και δεν φέρει επάνω της σημάδια. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ