Κραυγή αγωνίας από τα παιδιά του ηλικιωμένου Βρετανού που εξαφανίστηκε πριν από 12 μήνες στη Ζάκυνθο

Must Read

Απαντήσεις ζητά η οικογένεια του Βρετανού Τζον Τόσελ που εξαφανίστηκε πριν από ένα χρόνο στη Ζάκυνθο, την οποία είχε επισκεφθεί με την οικογένειά του για τις διακοπές του.

Ο Βρετανός τουρίστας, πρώην μηχανικός αυτοβιομηχανίας, βρισκόταν στην περιοχή Αργάσι, όπου κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα τελευταία του ίχνη. Οι έρευνες άρχισαν από το ξενοδοχείο όπου διέμενε και διευρύνθηκαν στον Σκοπό, όπου επί μέρες τον αναζητούσαν πεζοπόρες ομάδες από Ελλάδα και Βρετανία, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο, η οικογένειά του είχε επιστρέψει στο νησί και συνέχισε τις έρευνες, ωστόσο, για ακόμα μία φορά δεν υπήρχε κάποιο νέο στοιχείο, ικανό να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ακριβώς έναν χρόνο μετά, τα δύο παιδιά του, Γκάρι και Κέιτι, έστειλαν το δικό τους μήνυμα, απευθύνοντας έκκληση προς τους ντόπιους και τους τουρίστες να επικοινωνήσουν μαζί τους, σε περίπτωση που μάθουν ή δουν οτιδήποτε σημαντικό για τον εντοπισμό του αγνοούμενου πατέρα τους.

«Βοηθήστε να ανακαλύψουμε την αλήθεια»

«Δώστε μεγάλη προσοχή στα ρούχα που φορούσε. Μπλε φανέλα πόλο, καπέλο μπέιζμπολ, χακί σορτσάκι και σανδάλια. Παρακαλώ, βοηθήστε μας να ανακαλύψουμε την αλήθεια. Αν ήσασταν στο Αργάσι στις 17 Ιουλίου, παρακαλώ ξανακοιτάξτε τις φωτογραφίες σας για οποιονδήποτε που ταιριάζει με την περιγραφή του πατέρα μας στο παρασκήνιο. Ήταν μια τόσο δύσκολη χρονιά. Δεν περνάει ούτε μία μέρα που να μη σκεφτόμαστε τι συνέβη στον πατέρα μας. Θα θέλαμε απλώς μια απάντηση για να δώσουμε ένα τέλος σε αυτό», έγραψαν τα δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This