Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Μετανάστες έστησαν χασισοφυτεία μέσα στο hot spot στον Κατσικά Ιωαννίνων

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Χασίσι είπε κι ο Αλλάχ θα μπορούν να τραγουδούν οι μετανάστες της δομής μεταναστών στον Κατσικά Ιωαννίνων! Ναι καλά ακούσατε, δεν μας έφταναν οι έμποροι ναρκωτικών που εξακολουθούν να αλωνίζουν στη χώρα μας, τώρα εντοπίζονται και χασισοφυτίες μέσα στα hot spots!

Μετά από έρευνα των αστυνομικών αρχών στη δομή φιλοξενίας, μετά από πληροφορίες που πρόδιδαν τα νταλαβέρια με τις ναρκωτικές ουσίες, οι άνδρες της ασφάλειας τσάκωσαν στα πράσα οχτώ μετανάστες που έμεναν μέσα στη δομή ενώ πέντε από αυτούς δεν πληρούσαν καμία νόμιμη προϋπόθεση για να βρίσκονται στη χώρα μας!

Συνολικά κατασχέθηκαν 23 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν φυτευτεί σε αυτοσχέδια παρτέρια μέσα στα κτήματα όπου βρίσκεται η δομή που προσφέρεται για τη φιλοξενία των μεταναστών (!), αλλά και 0,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ