Είκοσι τέσσερις νέες πλήρως εξοπλισμένες κλίνες ΜΕΘ, παρέδωσε στα νοσοκομεία της Κ. Μακεδονίας ο Απ. Τζιτζικώστας

Must Read

Είκοσι τέσσερις νέες σύγχρονες κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παρέδωσε στη διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας για τα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στην τελετή παράδοσης, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ο κ. Τζιτζικώστας παρέδωσε τις 24 πλήρως εξοπλισμένες κλίνες ειδικού τύπου, για τις ΜΕΘ των νοσοκομείων της Κεντρικής Μακεδονίας, ανταποκρινόμενος στο αίτημα της 4ης ΥΠΕ.

Παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος, οι Διοικητές της 3η; και 4ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης και ο Διοικητής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Νίκος Αντωνάκης.

κλίνες ΜΕΘ τζιτζικωστας

«Με τις 24 νέες κλίνες ειδικού τύπου, ενισχύουμε σημαντικά τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων της Κεντρικής Μακεδονίας και εξασφαλίζουμε ότι το πραγματικά σπουδαίο και δύσκολο έργο των γιατρών και των νοσηλευτών θα πραγματοποιείται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Στηρίζουμε έτσι στην πράξη το έργο σας. Και το ίδιο θα συνεχίσουμε σταθερά να κάνουμε και το επόμενο κρίσιμο διάστημα, αλλά και μετά, γιατί γνωρίζουμε τον αγώνα σας, γνωρίζουμε καλά, τις σπουδαίες ικανότητές σας, την επιστημοσύνη σας και ταυτόχρονα πιστεύουμε ότι η υγεία είναι το πιο σημαντικό αγαθό, στο οποίο θα πρέπει όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν ισότιμη πρόσβαση», τόνισε ο Περιφερειάρχης.

κλίνες ΜΕΘ τζιτζικωστας

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε και συνεχάρη τη διοίκηση, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους τους εργαζόμενους στο Ιπποκράτειο για το έργο τους σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης από την πανδημία του κορωνοϊού.

κλίνες ΜΕΘ τζιτζικωστας

«Η συνεισφορά σας είναι τεράστια και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα σας, είμαστε πάντα έτοιμοι να συνδράμουμε το σπουδαίο έργο σας, γιατί για εμάς, ήταν, είναι και παραμένει κορυφαία και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η υγεία και η ασφάλεια των συμπολιτών και των επισκεπτών μας. Και εσείς, οι πραγματικοί ήρωες της πρώτης γραμμής, δώσατε αποτελεσματικά την πιο μεγάλη μάχη, την πρώτη μάχη που κερδίσαμε απέναντι στον κορωνοϊό», επισήμανε.

κλίνες ΜΕΘ τζιτζικωστας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This