Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 33χρονη κυκλοφορούσε με τεράστια ποσά πάνω της

Must Read

Με τεράστια ποσά κυκλοφορούσε τον τελευταίο καιρό η 33χρονη απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας, στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη είχε εμφανιστεί σε καφετέρια στην Κατερίνη, με πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, ενώ όπως αποκαλύπτεται είχε επισκεφθεί και κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, προκειμένου να αγοράσει δύο κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας, για τα οποία ξόδεψε περισσότερα από 1.000 ευρώ. 

Οι εργαζόμενοι της καφετέριας στην παραλία της Κατερίνης, την οποία επισκέφθηκε η 33χρονη τόνισαν ότι σε κάποια στιγμή κατά την παραμονή της γυναίκας στο κατάστημα, η τσάντα της είχε ανοίξει και αποκαλύφθηκαν πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Μάλιστα της συνέστησαν να προσέχει να μην χάσει τα χρήματά της.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι από το Σάββατο που είχε αφήσει τη Μαρκέλλα ελεύθερη, μέχρι την Τετάρτη που την συνέλαβαν η 33χρονη είχε προλάβει να νοικιάσει σπίτι. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This