Περίεργη και άθλια τουρκική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας μέσω του «Guardian»

Must Read

Συνεχίζεται η -προωθούμενη από την Τουρκία- προσπάθεια μετατροπής της χώρας μας σε «υπόλογο» για την υπεράσπιση των συνόρων της.

Μετά τα γερμανικά μέσα, που υπηρετούν τόσο τα συμφέροντα της Άγκυρας όσο και τις ιδεοληψίες των δικαιωματιστών της Ε.Ε. που καταγγέλλουν τη χώρα μας επειδή δεν… καταργεί τα θαλάσσια σύνορά της, αλλά επιχειρεί να τα φυλάξει, σειρά παίρνουν και τα αγγλικά μέσα.

Ο συνήθης ύποπτος «Guardian» δημοσίευσε για ακόμη μία φορά ένα λιβελογράφημα κατά της χώρας μας υιοθετώντας αιτιάσεις για «εξαφάνιση» μεταναστών, σε μια προφανή προσπάθεια να υποχρεωθεί η χώρα μας να «σηκώσει τα χέρια ψηλά» όσον αφορά την υπεράσπιση των συνόρων μας.

Χρησιμοποιώντας ως «πηγές» τουρκικούς ισχυρισμούς περί μεταναστών που βρέθηκαν σε βραχονησίδες και διάφορους ισχυρισμούς για μετανάστες που ενώ είχαν φτάσει στη χώρα μας επεστράφησαν στην Τουρκία, είναι σαφές ότι το αγγλικό δημοσίευμα έχει ως στόχο το να βρεθεί η χώρα μας «κατηγορούμενη» επειδή κάνει το αυτονόητο.

Πρόκειται για ακόμη μία περίπτωση διαστρέβλωσης της αλήθειας, που σκοπό έχει το να διευκολύνει το έργο δουλεμπόρων και όλων αυτών που επωφελούνται από το Μεταναστευτικό και οι οποίοι τα έχουν βρει σκούρα με την επαγγελματική προσέγγιση του ελληνικού Λιμενικού.

Μάλιστα, γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί ο Χιώτης υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης σχεδόν σαν… «μαφιόζος», καθώς στο άρθρο χρησιμοποιείται η άποψη μιας αριστερίστριας (κατά το δημοσίευμα) η οποία μιλά για «φόβο» των νησιωτών να μιλήσουν κατά του υπουργού, επειδή φοβούνται ότι… θα χάσουν τη δουλειά τους κι έτσι… αυτολογοκρίνονται.

Την επόμενη περίοδο πάντως, καθώς τα κυκλώματα του σύγχρονου δουλεμπορίου είναι αποφασισμένα να ξεκινήσουν ξανά τις… προωθήσεις μεταναστών στην Ευρώπη, είναι σαφές ότι οι προσπάθειες να «εξουδετερωθεί» το ελληνικό Λιμενικό και όλες οι δυνάμεις ανάσχεσης της μετανάστευσης θα συνεχισθούν.

Βλέπετε, το χρήμα που συνδέεται με τη βιομηχανία αυτή είναι πολύ και οι αποδέκτες του, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και από υποθέσεις που απασχόλησαν πρόσφατα την ελληνική κοινή γνώμη, έχουν πρόσβαση τόσο σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς όσο και στα μίντια του προοδευτισμού της Ευρώπης. Και θέλουν όσο τίποτε να παρουσιάζουν τους Ελληνες ακρίτες ως «εγκληματίες», ενώ φροντίζουν να μη λένε κουβέντα για τους Τούρκους διακινητές και τους κρατικούς συμπαραστάτες τους που συνοδεύουν έως τα ελληνικά χωρικά ύδατα λαθρομετανάστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This