«Τραμπούκος» πατέρας έδειρε συμμαθητή του γιου του: «Θα σε θάψω» (video)

Must Read

Στην Ελλάδα του 2020 φαινόμενα σαν αυτά προκαλούν οργή και θλίψη. Τη στιγμή που γονείς και εκπαιδευτικοί δίνουν μάχονται να εξαλείψουν τη νοοτροπία της βίας, του ρατσισμού και του bullying, κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να σπιλώνουν και να μπολιάζουν τις παιδικές συνειδήσεις με βαναυσότητα και λάθος πρότυπα.

Έχοντας γράψει τη φράση «θα σε θάψω» στο κολάρο που του τοποθέτησαν οι γιατροί στο νοσοκομείο Παίδων μετά τη θλάση στον αυχένα που του προκάλεσε ο πατέρας του συμμαθητή του, ένας 12χρονος μαθητής καταγγέλλει στο OPEN το ασύλληπτο περιστατικό που βίωσε.

Οι δύο συμμαθητές που διατηρούν προσωπική κόντρα και έξω από το σχολείο, πιάστηκαν στα χέρια σε πλατεία του Περιστερίου. Ευθύς, ο πατέρας του ενός έτρεξε και έριξε κάτω τον 12χρονο μαθητή από την Αλβανία ο , επιλέγοντας να λύσει ο ίδιος με βία… τις διαφορές των μικρών αγοριών. «Σε βαράει ρε; Είσαι σίγουρος; Έχεις μάρτυρα εδώ ότι σε βάρεσε ο … ; Σήκω πάνω ρε» ακούγεται να λέει ενώ έχει ρίξει στο έδαφος το 12χρονο αγόρι, και χτυπάει το κεφάλι του στο έδαφος. Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν με το κινητό τους στιγμιότυπο από το περιστατικό.

«Έρχεται με τσαμπουκά και μου χώνει μπουκέτο. Μετά τον ρίχνω κάτω και έρχεται ο μπαμπάς του. Ο μπαμπάς του με σπρώχνει και φεύγει ο γιος του. Και μετά με πιάνει από τα μαλλιά και μου χτυπάει το κεφάλι στο έδαφος», αναφέρει 12χρονος μαθητής με καταγωγή από την Αλβανία, κάτι που όπως τονίζει έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές από συμμαθητές του ως αφορμή για ρατσιστικές επιθέσεις και bullying.

O πατέρας του 12χρονου μαθητή έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη ενώ όπως αναφέρει σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει σχολικό περιβάλλον στον γιο του.

Γονείς προσοχή! Αναθρέφετε τους πολίτες που θα απαρτίζουν την κοινωνία του αύριο, μια κοινωνία η οποία έχει πληγεί και έχει θρηνήσει θύματα από τέτοιου είδους συμπεριφορές. Τα παιδιά χρειάζονται διάλογο και σεβασμό, όχι γροθιές και ρατσισμό. Είστε υπεύθυνοι, φτάνει πια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This