Έκκληση για βοήθεια από τη μάνα της 9χρονης που λιποθύμησε από πείνα: «Δεν έχουμε να φάμε» (video)

Must Read

Η είδηση ότι ένα 9χρονο κορίτσι έχασε τις αισθήσεις του από την πείνα μέσα σε φούρνο στη Ρόδο, πάγωσε το πανελλήνιο.

Η μητέρα του μικρού κοριτσιού είναι ξενοδοχοϋπαλλήλος που έχει μείνει άνεργη τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας, ενώ μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά. Η γυναίκα που μετά βίας πληρώνει το ενοίκιό της για να προσφέρει μια στέγη στα παιδιά της. Η επιχείρηση στην οποία εργάζεται δεν έχει ανοίξει ακόμα και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κλειστή, ενώ η ίδια απασχολείται εποχικά και έχει να εργαστεί από τον προηγούμενο Αύγουστο. 

Η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε τον Γολγοθά που περνάει δακρυσμένη :

«Η κόρη μου λιποθύμησε από την πείνα. Είμαι άνεργη εδώ και τόσους μήνες. Είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος. Έχω να εργαστώ από πέρυσι τον Αύγουστο. Απολυθήκαμε, ήμασταν εποχικοί εργαζόμενοι», ενώ συμπληρώνει ότι δεν έχει βοήθεια από πουθενά. Δεν έχουμε να φάμε. Το παιδί πείναγε και εγώ δεν είχα. Θέλω να το πάω στο γιατρό απλά επειδή έγινε ντόρος αποφεύγω πάρα πολύ για το παιδί μου. Πρέπει να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είναι άνεργοι αυτή τη στιγμή. Είμαστε άνεργοι. Είμαι μια μητέρα με δύο παιδιά και δεν έχω να τα ταΐσω. Δεν μπορούσα να της προσφέρω κάτι, λίγα μακαρόνια, νερό, ό,τι μπορούσα, δεν υπάρχουν χρήματα. Ούτε αναστολή δεν μπορούμε να πάρουμε. Ήταν άδειο το στομάχι της. Σήμερα μου έκοψαν και το ρεύμα. Ντροπή τους! Αυτοί όλοι οι 300 μπορούν να ζήσουν με 168 ευρώ κάθε 2 μήνες; Αν μπορούν να ζήσουν, εγώ θα τους βγάλουν το καπέλο».

Να τονίσουμε ότι η γυναίκα δεν ζητάει ελεημοσύνη αλλά μια εργασία για να προσφέρει στα παιδιά της μια αξιοπρεπή διαβίωση.

https://vimeo.com/432137909

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This