Δωρεάν πιστοποιητικά για ΑΣΕΠ απο τον Δρα Δημήτριο Δερπάνη και τη Unicert

Must Read

Ο γνωστός επιχειρηματίας Δόκτωρ Δημήτριος Δερπάνης, με καταγωγή απο τη γραφική Αβδέλα, σε συνέντευξη που έδωσε στο Star Fm των Γρεβενών, ανακοίνωσε τηνπρόθεσή του να χορηγήσει δωρεάν πιστοποιητικά Αγγλικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών (ΑΣΕΠ) για τα παιδιά των οικονομικά ασθενών οικογενειών των Γρεβενών και της Αβδέλλας.

Η χορηγία θα γίνει μετά απο συνεννόηση με το δήμαρχο Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη.

Ο Δρ Δημήτριος Δερπάνης βρέθηκε στο γραφικό βλαχοχώρι των Γρεβενών, συνδυάζοντας το χαλαρό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τα γενέθλια της συζύγου του Ζωής Χατζή- Δερπάνη, η οποία είναι και αντιπρόεδρος του.

Το ζεύγος Δερπάνη διασκέδασε με τη συντροφιά τους στο πανηγύρι που στήθηκε στην πλατεία της Αβδέλας, μετά τη θεία λειτουργία της Δευτέρας, Μαζί τους ήταν οι γνωστοί καλλιτέχνες Λάκης Λαζόπουλος και Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ και βουλευτής της Ν.Δ Θεόδωρος Φορτσάκης, οι δημοσιογράφοι Αντώνης Λιάρος και Γιάννης Πολίτης, η Φρόσω Κορρού κ.α.

Ο Δρ Δερπάνης που είναι δημιουργός και πρόεδρος του Δ.Σ του D GROUP καθώς και διευθύνων σύμβουλος της UNICERT, στη ενδιαφέρουσα συνομιλία του με τον δημοσιογράφο του Star fm, Χρήστο Μίμη, μίλησε για τις καταβολές του στην Αβδέλλα και τα Γρεβενά, τα παιδικά του χρόνια στη Λάρισα, την δυναμική επαγγελματική του πορεία απο τη Σχολή Ευελπίδων και την παραίτηση απο τις Ένοπλες Δυνάμεις, μέχρι τη δημιουργία της Unicert και του D group.

Ακόμη μίλησε για τα επιχειρηματικά του σχέδια να δημιουργήσει ένα παράρτημα του D group στα Γρεβενά.

Με τον χειμαρώδη λόγο του, δεν δίστασε να αναφερθεί στο μέλλον της ιδιωτικής ανώτατης Παιδείας στην Ελλάδα, τις συνταγματικές αγκυλώσεις του θέματος, αλλά και το δικαίωμα όλων των παιδιών να κάνουν τις σπουδές της επιθυμίας τους και όχι του… μηχανογραφικού δελτίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This