Καμπάνια ΓΓΠΠ ενόψει 1ης Ιουλίου: Απολαύστε τη Διαμονή σας – Μείνετε Ασφαλής «Enjoy your stay and stay safe»

Must Read

Ενόψει του… γενικού ανοίγματος της χώρας μας στους τουρίστες την 1η Ιουλίου, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ξεκίνησε καμπάνια με μότο: Απολαύστε τη Διαμονή σας – Μείνετε Ασφαλής «Enjoy your stay and stay safe», η οποία περιλαμβάνει 9 οδηγίες για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τη νόσο COVID-19.

Την 1η Ιουλίου ανοίγουν 41 πύλες εισόδου στη χώρα μας (27 αεροδρόμια, 7 χερσαία σημεία εισόδου και 7 λιμάνια) και σκοπός της καμπάνιας αυτής είναι η ενημέρωση ώστε το άνοιγμα του τουρισμού να γίνει με ασφάλεια όλους. Σχετική σήμανση με οδηγίες θα υπάρχει σε όλες τις πύλες εισόδου, ενώ θα μοιράζεται και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η καμπάνια, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την ΥΠΑ, την Fraport και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού σε τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This