Ανθρώπων δράματα και ντροπή για την κοινωνία μας: Νέα λιποθυμία 74χρονου από πείνα

Must Read

Παιδάκι στη Ρόδο, ηλικιωμένος στο Βόλο… Μια ακόμη λιποθυμία ανθρώπων που πεινάνε… Ένα ακόμα καρφί στο «κοινωνικό κράτος» που μοιάζει πλέον ανύπαρκτο. Ένας 74χρονος στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας εντοπίστηκε από στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» του Βόλου, ο 74χρονος, ο οποίος  εξασφάλιζε τα προς το ζην χάρη στην αλληλεγγύη των γειτόνων και της Εκκλησίας, δεν έδωσε σημεία ζωής την Πέμπτη, με τους γείτονες να καλούν τις Αρχές. Τα στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τον άτυχο άνδρα σε άθλια κατάσταση.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, μιας και αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα υγείας και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πάει σε κάποια δημοτική δομή, για συνεχή φροντίδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This