Προκαλούν πάλι οι Τούρκοι: Υπερπτήσεις F-16 πάνω από το Αγαθονήσι μετά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας

Must Read

Προκαλούν για ακόμη μια ημέρα οι Τούρκοι στο Αιγαίο αφού, σήμερα το πρωί, ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήσεις πάνω από το Αγαθονήσι και μάλιστα ένα μόλις 24ωρο μετά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο νησί. 
Τα μαχητικά πέταξαν πάνω από τον νησί στις 10:44, ενώ λίγο νωρίτερα το ίδιο ζεύγος πραγματοποίησε υπερπτήση στο Φαρμακονήσι, στα 24.000 πόδια και οι δύο.

Υπενθυμίζεται πως με αφορμή την επίσκεψη της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο Αγαθονήσι, μέρος του τουρκικού Τύπου διακίνησε προκλητικούς ισχυρισμούς και αναθεωρητικές απόψεις για το καθεστώς της νήσου των Δωδεκανήσων.

«Ήρθα στο Αγαθονήσι, μικρό νησί μακριά από την ηπειρωτική χώρα. Σ’ αυτή τη διαχρονική κοιτίδα ελληνισμού, από το φυλάκιο ως την κανονιοφόρο «Κραταιός» συναντώ περήφανους ανθρώπους, θεματοφύλακες των συνόρων. Από κάθε νησί, νησίδα και βραχονησίδα χτίζουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση», έγραψε στο τουίτερ η κυρία Σακελλαροπούλου βάζοντας τέλος στην φθηνή τουρκική δημοσιογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This