Ο Χαρδαλιάς «έριξε πόρτα» στην Αλβανία – Δεν ανοίγουν τελικά τα σύνορα!

Must Read

Λύση στην αναστάτωση που είχε δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα με το άνοιγμα των συνόρων για τους Αλβανούς πολίτες, έδωσε η Πολιτική Προστασία, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, τα σύνορα θα παραμείνουν κλειστά.

Το πρόβλημα για την Ελλάδα ήταν ότι βάσει της ανακοίνωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, από 1η Ιουλίου οι εισερχόμενοι από την Αλβανία θα έμπαιναν χωρίς υγειονομικούς ελέγχους στη χώρα μας, την ώρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει συμπεριλάβει τη γείτονα στον κατάλογο των χωρών που ο κορωνοϊός έχει κάνει «ισχυρή επανεμφάνιση».

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης μετέφερε εκ νέου τους προβληματισμούς του στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και τον ενημέρωσε για τα μέτρα ασφαλείας που ήταν έτοιμη να λάβει η Περιφέρεια ενόψει του αυριανού ανοίγματος.

Αυτά περιλάμβαναν ειδικές καμπίνες (τούνελ απολύμανσης) στους τρεις μεθοριακούς σταθμούς Μέρτζιανη, Κακαβιά, Μαυρομάτι, στο λιμάνι Ηγουμενίτσας και στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Ωστόσο, όπως του μετέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αυτά δεν θα χρειαστούν (προς το παρόν), καθώς η νέα ημερομηνία ανοίγματος των συνόρων με την Αλβανία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες από τη ΓΓΠΠ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This