Τετάρτη 16/6/2021

Η Κεντρική Κλινική Αθηνών διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή της στην πολύκροτη υπόθεση του «ψευτογιατρού»

Άμεση ήταν η αντίδραση των υπευθύνων της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών στις δηλώσεις του δικηγόρου Αλέξη Κούγια περί εμπλοκής της ιδιωτικής κλινικής στην πολύκροτη υπόθεση του περίφημου «ψευτογιατρού».  

Σε σημερινή ανακοίνωση της, η Κεντρική Κλινική Αθηνών αποκαλεί απολύτως ανακριβή τα λεχθέντα από τον δικηγόρο, επιβεβαιώνει το χειρουργείο του εντολέα του Κούγια, το οποίο έγινε από τρεις εγνωσμένους κύρους γιατρούς της κλινικής, ενώ διαβεβαιώνει ότι «ουδέποτε ο κατηγορούμενος ψευτογιατρός μετείχε στην επικαλούμενη επέμβαση ή σε οποιαδήποτε άλλη πράξη στην κλινική μας».

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την κλινική έχει ως εξής:
«Η δήλωση του δικηγορικού γραφείου Αλέξη Κούγια ότι “ο εντολέας του Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο ψευτογιατρό Νικόλαο Κοντοστάθη και τρεις συνεργάτες του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση”, είναι απολύτως ανακριβής. Την διαψεύδουμε κατηγορηματικά ως απολύτως δυσφημιστική για την εταιρεία μας και βαρύτατα προσβλητική της νομικής της προσωπικότητας και της επιστημονικής συνέπειας και υπεύθυνης δραστηριότητάς της.
Ουδέποτε ο κατηγορούμενος ψευδογιατρός μετέσχε στην επικαλούμενη χειρουργική επέμβαση ή σε οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη στην κλινική μας.

Η χειρουργική επέμβαση στο συγκεκριμένο ασθενή Τ.Α. διενεργήθηκε από τους εγνωσμένης αξίας τρεις ιατρούς της κλινικής και μόνο. Δεδομένου δε του σοβαρότατου προβλήματος από την πτώση με αλεξίπτωτο, υπήρξε απολύτως επιτυχής.

Η άρση της βαρύτατης προσβολής της εταιρίας μας θα επιχειρηθεί νομίμως.

Αθήνα, 30.06.2020

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ