Άνδρας βούτηξε στο κενό από τη γέφυρα Καλατράβα – «Ήταν ψύχραιμος» λέει στο newsbreak.gr αυτόπτης μάρτυρας

Must Read

Σοκαρισμένη, αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφει στο newsbreak.gr τις τελευταίες στιγμές ενός άνδρα που επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από την γέφυρα Καλατράβα.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν σύμφωνα με όσα αναφέρει η νεαρή αυτόπτης μάρτυρας περίμενε το λεωφορείο στη στάση που βρίσκεται στη λεωφόρο Μεσογείων και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Χαλάνδρι.

«Ήταν 13:30 μ.μ. και όπως παρατηρούσα τυχαία τον κόσμο, περιμένοντας στη στάση, εντόπισα έναν άνδρα που περπατούσε πάνω στη γέφυρα. Ηταν μεσήλικας, μετρίου αναστήματος και φορούσε μαύρα ρούχα. Ξαφνικά τον είδα να πηδάει το κάγκελα και να κρεμιέται από το πεζούλι. Σοκαρίστηκα, δεν είχα καταλάβει ακόμα τι είχε σκοπό να κάνει. Σύρθηκε λίγο ενώ κρεμιόταν και αφού έφτασε στο κέντρο του δρόμου, άφησε τα χέρια του και εκεί ακούστηκε το ”μπαμ” όταν έπεσε στο κενό», περιέγραψε η νεαρή μάρτυρας.

«Ήταν ψύχραιμος, το φως του ήλιο έπεφτε πάνω στο πρόσωπό του και τον έβλεπα καθαρά. Έμοιαζε αποφασισμένος και απόλυτα συνειδητοποιημένος για κάθε κίνησή του» προσθέτει.

Στο σημείο κάτω από τη γέφυρα, στο ρεύμα προς Αθήνα, έσπευσαν περαστικοί να βοηθήσουν, όπου εντόπισαν τον μεσήλικα σε μια λίμνη αίματος. Εντελώς τυχαία και ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την πτώση του άνδρα, στο σημείο σταμάτησε ένα ασθενοφόρο το οποίο επέστρεφε στη βάση του και μετέφερε τη σωρό του άτυχου άνδρα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This