Από την Τζια στο Grand Resort ο «Mr Mαξίμου»! Βουτιές και παιχνίδια για τον ανιψιό του Κυριάκου

Must Read

Μετά το δημοσίευμα της «Espresso» του Σαββατοκύριακου για το long weekend του ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τζια , ο «Mr Μαξίμου», Γρηγόρης Δημητριάδης, αποφάσισε να αλλάξει πλάνα στις mini αποδράσεις του.

Έτσι, όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα, αυτή τη φορά, για να αποφορτιστεί από τον όγκο των υποχρεώσεών του επί της Ηρώδου Αττικού, χαλάρωσε οικογενειακώς στο λεκανοπέδιο Αττικής και συγκεκριμένα στα μπάνγκαλοους του πολυτελούς «Grand Resort Lagonissi», που είναι από τα αγαπημένα των rich and famous της χώρας μας!

Ο ισχυρός άνδρας του Μαξίμου, φορώντας κόκκινο μαγιό, έκανε τις βουτιές του και έπαιξε στη θάλασσα με το φουσκωτό, παρέα με το παιδί του, φορώντας και οι δύο σωσίβιο και τηρώντας, όπως έπρεπε, τους κανόνες ασφαλείας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην πλαζ ο ανιψιός του πρωθυπουργού ήταν ιδιαίτερα στοργικός και δεν άφηνε λεπτό από τα μάτια του το παιδί του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This