Συναγερμός από τους 17 κοριούς των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων!

Must Read

Κρύος ιδρώτας πιάνει πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες μόνο με τη σκέψη τυχόν δημοσιοποίησης ηχογραφημένων συνομιλιών από τους 17 υπερσύγχρονους κοριούς που ανήκουν σε ιδιωτικές εταιρείες!

Σύμφωνα με το kontranews.gr, οι υποκλοπές αυτές έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, με τους βαρόνους της διαπλοκής να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον και ταυτόχρονα πολιτικούς και άλλους σημαίνοντες παράγοντες, συγκεντρώνοντας υλικό, το οποίο χρησίμευε ως «κίνητρο» σε τακτοποίηση μεγάλων συμφωνιών και συμβάσεων του δημοσίου.

Όσο ο νόμος ήταν αυστηρός και κινδύνευαν με κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις κανείς δεν δημοσίευε το σχετικό υλικό. Τώρα όμως…

Με τα σημερινά ισχύοντα δεν θεωρείται παράνομη η κατοχή βαλίτσας υποκλοπών και δίωξη ασκείται μόνο αν κάποιος συλληφθεί επ’ αυτοφώρω (αστείο αν σκεφτεί κανείς τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών). Επίσης, η αποδοχή από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής υλικού υποκλοπών, νομιμοποιεί ουσιαστικά τη χρήση του, με το πρόσχημα ότι αποκαλύπτονται ποινικά αδικήματα.

Η νομιμοποίηση των υποκλοπών μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς σε όλο το σύστημα της χώρας, πολιτικό και οικονομικό και η Δικαιοσύνη θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος και να μην αφήσει περιθώρια να γίνει η δημόσια ζωή ζούγκλα, με τον καθένα να μπορεί να δημοσιοποιήσει ένα ηχογραφημένο (που μπορεί να είναι και πειραγμένο) και να του δίνεται η δυνατότητα για εκβιαστικό γαϊτανάκι.

Όπως προσθέτει το kontranews.gr, οι αρχές ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που έχουν τα «βαλιτσάκια» και κάνει λόγο για απόστρατους αξιωματικούς, οι οποίοι έχουν στήσει αυτές τις ιδιωτικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This