Οργή για τις νεαρές Ελληνίδες που τσιτσιδώνονται σε δημόσιους χώρους

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της «Espresso» για τις καλλίγραμμες νεαρές Ελληνίδες που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα καθώς τσιτσιδώνονται σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, ακόμα και μπροστά σε εκκλησίες ή σε χώρους όπου βρίσκονται ανήλικα παιδιά.

Το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας «έσπασε» από οργισμένους πολίτες, οι οποίοι, βλέποντας τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποτύπωναν το απόλυτο ξεπεσμό των κοριτσιών της «διπλανής πόρτας», αναρωτιόνταν επίμονα για ποιον λόγο δεν παρεμβαίνουν άμεσα οι αστυνομικές Αρχές να τις «μαζέψουν», βάζοντας τέλος στο αισχρό στριπτίζ.

Αλλωστε, το να βγάζεις στη φόρα τα απόκρυφα σημεία του σώματός σου μέσα σε σούπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα, καταστήματα παιχνιδιών, ακόμα και σε σχολεία και σε εκκλησίες για να εξασφαλίσεις μια χούφτα ευρώ αποτελεί αδίκημα.

Ετσι, δημιουργείται εύλογα το ερώτημα γιατί ως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως αντίδραση από τις αρμόδιες Αρχές για τις βλάσφημες νεαρές που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθερες για να φωτογραφίζονται ολόγυμνες μπροστά σε δεκάδες περαστικούς κάθε ηλικίας, χωρίς ίχνος σεβασμού και ντροπής.

Οπως αποκάλυψε η εφημερίδα, ο μόνος στόχος τους είναι να φέρουν σε πέρας την «αποστολή» τους, ώστε να κυκλοφορήσουν οι γυμνές φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και να γεμίσουν την τσέπη τους με μερικά ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This