Χολιγουντιανό σκηνικό σε καταδίωξη διακινητή μεταναστών που κατέληξε νεκρός πέφτοντας σε χαράδρα

Must Read

Νεκρός σε μια χαράδρα στην Εγνατία οδό βρέθηκε ένας διακινητής μεταναστών, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φέρεται ότι έπεσε από γέφυρα στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη! Σκηνικό που θυμίζει αμερικανικές ταινίες τα όσα συνέβησαν!

Το θύμα και ένας συνεργός του προωθούσαν στο εσωτερικό της Ελλάδας 11 παράτυπους μετανάστες, όταν έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν οι δύο διακινητές δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών σε σημείο της διαδρομής Καβάλα – Ξάνθη. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, αλλά προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ομως, οδηγός και συνοδηγός εγκατέλειψαν το όχημα μέσα στο οποίο κρύβονταν οι 11 μετανάστες και κατευθύνθηκαν τρέχοντας σε απόκρημνη δασώδη περιοχή. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε νεκρός ο ένας. Ο οδηγός του οχήματος, που δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, συνελήφθη το πρωί της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης κοντά στον κόμβο Αγίου Σίλα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι του Σαββάτου βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του ακρωτηρίου της Γραμβούσας, στην Κρήτη, μια βάρκα με πέντε μετανάστες, οι τέσσερις από τους οποίους αγνοούνται, ενώ διασώθηκε από σκάφος του Λιμενικού μόνο ένας 25χρονος Αλγερινός, ο οποίος μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ξεκίνησε μαζί με έναν Λίβυο και τρεις Τυνήσιους από την Τυνησία με προορισμό την Ιταλία, αλλά έπειτα από τέσσερις ή πέντε μέρες ταξιδιού ανατράπηκε η βάρκα τους και χάθηκαν μέσα στα κύματα.

Εύα Παπαδάτου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This