Καταγγελία για μεθόδους μαφίας στην υπόθεση του Noor One: «Θα είσαι ο δέκατος νεκρός»

Must Read

H σοκαριστική αποκάλυψη του μεσεγγυούχου Γιώργου Αντωνάτου για τη μαφιόζικη επίθεση που δέχθηκε στο χώρο που βρίσκεται το ναρκόπλοιο – Οι έξι «φουσκωτοί» με τα πιστόλια και τα τραύματα από μαχαίρι στο πόδι του για να μην μιλήσει.

Δολοφονικές επιθέσεις που παραπέμπουν σε μεθόδους μαφίας, απειλές για την εξασφάλιση σιωπής αλλά και κρυμμένα μυστικά που εξακολουθούν να αναδύονται από τα δύσοσμα αμπάρια του «Noor One», επτά χρόνια μετά τον ελλιμενισμό του στην Ελευσίνα, αποκαλύπτουν ότι οι έρευνες των αρχών για το δεξαμενόπλοιο με τους 2,1 τόνους ηρωίνης υπήρξαν εξαρχής πλημμελείς.

Δείτε επίσης: Καταγγελία για το Noor one: «Δέχτηκα επίθεση για να μην μιλήσω» (video)

Έμπρακτη απόδειξη πως κάποιοι προσπαθούν να «θάψουν» κάθε στοιχείο που ξεπηδά από τις αμαρτωλές κρύπτες του ναρκόπλοιου, αποτελεί η συγκλονιστική αποκάλυψη του μεσεγγυούχου Γιώργου Αντωνάτου (ο οποίος ανέλαβε να φυλάει το δεξαμενόπλοιο στην Ελευσίνα) ότι πριν από περίπου ενάμισι μήνα στον χώρο του που βρίσκεται το πλοίο δέχτηκε επίθεση από έξι άτομα, που δεν δίστασαν να τον μαχαιρώσουν απειλώντας τον ευθέως και χωρίς περιστροφές «ότι θα είναι ο 10ος νεκρός στην υπόθεση του «Noor One»…»! Μάλιστα τα πρόσωπα αυτά έστειλαν ένα ακόμη μήνυμα λέγοντας του ότι επόμενος νεκρός μετά από εκείνον θα είναι λιμενικός που έχει εμπλακεί στην υπόθεση!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο μεσεγγυούχος μιλώντας στη «Δίκη στο Open», αυτό έγινε «για να μη μιλήσει», ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «η επίθεση που του έγινε συνδέεται με τα δορυφορικά τηλέφωνα που βρέθηκαν πρόσφατα στο πλοίο» καθώς, όπως εκτίμησε, «μπορεί να αποτελέσουν την αρχή του νήματος στην υπόθεση».

«Ήρθαν μια βραδιά να με δέσουν. Ήρθαν με πιστόλια!», περιέγραψε ο Γιώργος Αντωνάτος επιδεικνύοντας στον τηλεοπτικό φακό τα τραύματα από μαχαίρι στο πόδι του!

«Αυτό έγινε πριν από περίπου ένα μήνα. Με μαχαίρι, για να μη μιλήσω. Αυτά είναι τα γαλόνια μας», συνέχισε εξηγώντας πως οι έξι «φουσκωτοί» που κατέβηκαν από ένα μαύρο Cayenne με φιμέ τζάμια του έδωσαν σαφή εντολή να κρατήσει το στόμα του κλειστό για το πλοίο. Κι αυτό καθώς, μια εβδομάδα νωρίτερα ο ίδιος είχε ανακαλύψει δυο δορυφορικά τηλέφωνα κρυμμένα σε σημείο του πλοίου που δεν είχε ερευνηθεί!

«Είχαν μπει ψύλλοι στ΄ αυτιά μας, που λέμε κοινώς, και ψάχναμε στα πιο περίεργα σημεία του πλοίου. Έτσι, λοιπόν, από ένα καπάκι το οποίο είχα βγάλει από πάνω από την οροφή της γέφυρας, βρέθηκαν κρυμμένα δύο δορυφορικά τηλέφωνα. Το ένα φαινόταν χρησιμοποιημένο και το άλλο φαινόταν εντελώς καινούριο. Μαζί με τις κάρτες SIM, όλα τα χαρτιά, φορτιστές, τα πάντα. Βρέθηκαν πεσμένα στο πάτωμα, άλλα προς τη θάλασσα και ήμασταν πολύ τυχεροί που δεν είχε ακόμη ανοίξει η πόρτα η δεξιά της γέφυρας, γιατί θα έπεφταν στη θάλασσα και θα τα χάναμε στο τέλος. Η επίθεση έγινε μία εβδομάδα μετά που βρήκαμε τα δορυφορικά τηλέφωνα», τόνισε εξηγώντας πως η κρυψώνα αποκαλύφθηκε όταν πια το πλοίο άρχισε να…μπατάρει, παίρνοντας κλίση.

Περιγράφοντας το νυχτερινό τετ α τετ με τους έξι άνδρες που του επιτέθηκαν, ο μεσεγγυούχος είδε καθαρά τα πρόσωπα τους, ενώ κάποιους από αυτούς τους ήξερε ήδη…

«Λέω, ”τι θέλετε εδώ; Απαγορεύεται να κάθεστε εδώ”. Λένε «Θα δούμε. Να ψαρέψουμε». Λέω ”απαγορεύεται το ψάρεμα εδώ κοντά, θα πάτε αν είναι απέναντι ή σε κάποιο άλλο σημείο”. Και εκείνη την ώρα, δύο με έπιασαν από τα χέρια, με έδεσαν στα πόδια, έβγαλαν ένα μαχαίρι και μία συρματόβουρτσα και σε όλο μου το πόδι είναι τα σημάδια πάνω», περιέγραψε για την μαφιόζικη επίσκεψη στον χώρο που βρίσκεται το πλοίο στην Ελευσίνα. Ο Γιώργος Αντωνάτος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η επίθεση σχετίζεται με τα δορυφορικά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν στο πλοίο, ενώ μιλώντας στην εκπομπή τόνισε πως υπάρχουν ακόμη σημεία του πλοίου που παραμένουν ως σήμερα ανεξερεύνητα από τις αρχές!

«Δεν έχει ερευνηθεί το μηχανοστάσιο», ανέφερε εξηγώντας πως πρόκειται για σημείο πολυδαίδαλο, με σωληνώσεις και κρύπτες και πρόσθεσε πως ο ίδιος εντόπισε έγγραφα πίσω από το καλοριφέρ στην καμπίνα του καπετάνιου και σε άλλα σημεία, τα οποία παρέδωσε στις δικαστικές αρχές. Ο άνθρωπος που είναι επιφορτισμένος από το ελληνικό Δημόσιο με τη φύλαξη του πλοίου, επέρριψε ευθύνες τόσο στην πολιτική ηγεσία όσο και στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος καθώς κανείς δεν έχει κάνει το παραμικρό, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του προς τους αρμόδιους στους οποίους κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του δεξαμενόπλοιου που έχει ήδη πάρει κλίση και ενδέχεται να βυθιστεί, παίρνοντας μαζί του στο βυθό και στοιχεία της πολύκροτης υπόθεσης.

«Πρωθυπουργός, Υπουργός και Λιμενικό σιωπούν»

Ο Γιώργος Αντωνάτος περιέγραψε τις απέλπιδες προσπάθειές του, να σώσει το «Noor One» και μαζί και τα στοιχεία που ενδέχεται να κρύβει ακόμα στα σκοτεινά σημεία, που διέφυγαν της έρευνας, ο οποίος απευθύνθηκε ανεπιτυχώς στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

«Από το 2016 φωνάζω, γιατί είμαι και επιθεωρητής πλοίων, για το πλοίο ότι είναι σάπιο και ότι έχει πρόβλημα. Εμείς το είχαμε μπαλώσει και τους είχαμε πει ότι το μπάλωμα δεν θα αντέξει παραπάνω από έναν χρόνο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Κι έτσι λοιπόν βούλιαξε την ημέρα των Θεοφανίων. Άρχισε να παίρνει νερά, παρουσία μου» περιέγραψε ο μεσεγγυούχος, εξηγώντας ότι για την επισκευή του πλοίου απαιτούνται 400.000 με 600.000 ευρώ.

«Αυτά πρέπει να τα δώσει το Δημόσιο για να διατηρεί το πλοίο, να είναι όρθιο και να πάει σε ναυπηγείο, να επισκευαστεί, να αλλαχτούν λαμαρίνες» εξήγησε, εκτιμώντας ότι κάποιοι ήθελαν να βυθιστεί το πλοίο!

«Μετά τη βύθιση υπήρχαν κι άλλες ενοχλήσεις προς εμένα από διάφορες εταιρίες, γνωστές στον χώρο των λιμανιών, που ήθελαν να πάρουν το πλοίο» ανέφερε, κάνοντας λόγο για «μαφία του λιμανιού», και εκτίμησε πως «δεν αποκλείεται να δούμε τις γνωστές αυτές εταιρίες να σχετίζονται με το ”Noor One”»!

Ο ίδιος επεσήμανε ότι, παρά τις εξελίξεις, ο κ. Πλακιώτακης δεν έχει δεχθεί να τους ακούσει, ενώ και ο πρωθυπουργός μέχρι στιγμής δεν τους έχει απαντήσει.

«Και ο πρωθυπουργός γνωρίζει… Ασφαλώς και το γνωρίζει. Ασφαλώς και το γνωρίζουν όλοι. Και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος το γνωρίζει, που και αυτός εντέχνως σιωπά. Εγώ, πάντως, να συλληφθώ αν αυτά που λέω είναι ανακριβή ή λάθος!» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This