Social media awards υπό την προεδρία του Δημήτρη Κορνιώτη

Must Read

Σε μια πολυτάραχη περίοδο που ανέτρεψε το σχεδιασμό πολλών εταιρειών, τα Social Media Awards 2020 επιστρέφουν ξανά, ανανεωμένα, με κατηγορίες υποψηφιοτήτων και κριτήρια αξιολόγησης, που επιδιώκουν να θέσουν το πήχη ακόμη ψηλότερα και να βραβέυσουν τις πραγματικά εξαιρετικές προσπάθειες σχετικά με τη χρήση των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης και των εργαλείων που αυτά διαθέτουν για αποτελεσματικές στρατηγικές επικοινωνίας και διαφήμισης.

Με κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από περισσότερα από 30 έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και υπό τη προεδρία του Δημήτρη Κορνιώτη, αναγνωρισμένο στέλεχος του Facebook στα κεντρικά της εταιρείας στο Δουβλίνο, τα βραβεία έχουν εξελιχθεί ακόμη περισσότερο ακολουθώντας τη δυναμική που έχουν τα social media και στη χώρα μας.

Οι νέες κατηγορίες όπως ΒEST COVID19 | REAL-TIME RESPONSE, δείχνουν τη διάθεση των βραβείων να προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες, να αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητες της κάθε εποχής και να βραβεύουν με διαφάνεια τις καλύτερες προσπάθειες.

Συνεχίζει και αυτή τη χρονία η κατηγορία BEST OF FACEBOOK FAMILY OF APPS | INNOVATION η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά τη περασμένη χρονιά και δίνει χώρο για να βραβευτούν εταιρείες που καινοτομούν χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες λύσεις σε επίπεδο τεχνολογίας, αυτοματισμού, μέτρησης και καινοτομίας.

Είναι λοιπόν ευκαιρία για όλες τις εταιρείες να παρουσιάσουν τις δουλειές του σε στελέχη του Facebook , και στα πιο αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς και να διεκδικήσουν τη βράβευση που θα είναι το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας τους.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων είναι μέχρι τις 29 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδω

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This