Νεκρός 16χρονος σε σύγκρουση δικύκλου με ΙΧ στην ε.ο. Πατρών-Πύργου – Ο παππούς που οδηγούσε αγνοεί το χαμό του εγγονού του

Must Read

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 16χρονο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης στη Βάρδα της Ηλείας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος επέβαινε σε δίκυκλο που οδηγούσε ο 65χρονος παππούς του, το οποίο, κάτω από αδιευκρίνιστες -προς το παρόν- συνθήκες, συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο άτυχος έφηβος να τραυματιστεί θανάσιμα και ο ηλικιωμένος οδηγός του δικύκλου να καταλήγει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Βάσει νεότερων πληροφοριών, εξάλλου, κατά το δυστύχημα o 16χρονος υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διασωληνώθηκε εσπευσμένα, αλλά, παρά τις εντατικές προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε. Ο παππούς του 16χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με το patrisnews.gr, δεν έχει πληροφορηθεί το χαμό του εγγονού του, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, υπέστη ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This