Ο Ρουβίκωνας προειδοποιεί την κυβέρνηση για τα Εξάρχεια

Must Read

Με προειδοποιήσεις υποδέχεται τη νέα κυβέρνηση ο Ρουβίκωνας, με αφορμή την πολιτική που έχει ανακοινώσει πως σκοπεύει να ακολουθήσει για τα Εξάρχεια.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας, σχολιάζει πως η επιχείρηση που ετοιμάζει η ΕΛΑΣ θα έχει ως αντικειμενικό σκοπό «την ψυχική αποδιοργάνωση μας και έτσι και την πρακτική μας “παράλυση”».

Πιο συγκεκριμένα, ο Καλαϊτζίδης μιλά για «δυναμικές επιχειρήσεις με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αστυνομικών». Και, όπως υποστηρίζει, την επιχείρηση θα προετοιμάσει -λόγω εμπειρίας- ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και θα την εποπτεύει βήμα-βήμα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Επίσης, αναφέρει ότι, μεταξύ άλλων, θα επιχειρηθεί και εκκένωση της κατάληψης του ΒΟΞ, στις 6 τα χαράματα μέσα στον Αύγουστο.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης ολοκληρώνει την ανάρτησή του, σημειώνοντας πως ο Ρουβίκωνας έχει σχεδιάσει την απάντησή του.

Δείτε παρακάτω την πλήρη ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This