Επίθεση με βιτριόλι: Για έκτη φορά στο χειρουργείο η Ιωάννα (video)

Must Read

Στο χειρουργικό κρεβάτι για έκτη φορά μέσα σε δύο μήνες βρέθηκε η 33ρονη Ιωάννα, η οποία είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι περί τα τέλη Μαΐου στην Καλλιθέα.

Οι γιατροί στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας επικεντρώθηκαν σε μάτι, λαιμό και στέρνο στην αριστερή πλευρά της κοπέλας, όπου δέχθηκε και το βιτριόλι.

Οι προσπάθειες της χειρουργικής ομάδας του Θριασίου εστιάζουν στο να σώσουν το μάτι της 33χρονης και να αποκαταστήσουν τα εγκαύματα, με την Ιωάννα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να μην είναι ιδιαίτερα καλά ψυχολογικά. Η κατάσταση της υγείας της είναι ο σοβαρότερος παράγοντας, μαζί την ήδη μακρά νοσηλεία της.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται ακόμα η απολογία της κατηγορούμενης….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This