Πτώση από ύψος η αιτία θανάτου της 16χρονης, σύμφωνα με τη νεκροψία – Μυστήριο με την τελευταία κλήση που έλαβε στο κινητό της

Must Read

«Βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους», είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αιτία θανάτου της 16χρονης Μαρίας στα Τρίκαλα σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.   

Ωστόσο, μυστήριο παραμένει το αν το άτυχο κορίτσι, το οποίο βρέθηκε νεκρό το πρωί της Τετάρτης 15/07 μπροστά από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, δολοφονήθηκε ή αυτοκτόνησε. Οι έρευνες γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της Μαρίας συνεχίζονται, με τις Αρχές να ευελπιστούν πως θα λάβουν κάποιες απαντήσεις, μόλις γίνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να μπορέσουν να τσεκάρουν τις κλήσεις στο κινητό της. Παράλληλα, ερευνώνται και οι συνομιλίες της στα μέσα κοινωνικής δκτύωσης, ώστε να σχηματισθεί πλήρως το παζλ που θα απαντήσει στο «γιατί» και το «πώς» κατέληξε νεκρό το κορίτσι.

Αυτό που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, είναι το ότι η 16χρονη Μαρία το τελευταίο της βράδυ είχε συναντηθεί με έναν 27χρονο αστυνομικό, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Instagram. Ο τελευταίος έχει ήδη καταθέσει και έχει παραδεχτεί πως τη συνάντησε, δηλώνοντας, ωστόσο πως την άφησε κοντά στο σπίτι της γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτό έχει καταγραφεί και από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Τρίτο πρόσωπο

Από την άλλη, ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Δημήτρης Σαμαρτζής, δεν έχει αποκλείσει την εμπλοκή τρίτου προσώπου, αφού η Μαρία άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 4.30 το πρωί και μέχρι τις 5 περίπου.

Εξάλλου, στην κάμερα ασφαλείας φαίνεται πως, όταν ο αστυνομικός έφυγε, το κινητό της 16χρονης άρχισε να χτυπάει, η ίδια απάντησε στην εισερχόμενη κλήση και αντί να μπει στο σπίτι της έκανε μεταβολή και έφυγε. Το ερώτημα είναι ποιος την κάλεσε στο τηλέφωνο και γιατί το κορίτσι δεν μπήκε στο σπίτι μετά από τη συγκεκριμένη συνομιλία.

Η Ασφάλεια Τρικάλων πλέον εστιάζει τις έρευνές της στο μυστηριώδες πρόσωπο που τηλεφώνησε στο άτυχο κορίτσι και στο τι ήταν εκείνο που την έκανε να φύγει από το σπίτι της και να κατευθυνθεί στην Εκκλησία του προφήτη Ηλία, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This