Ελεύθεροι, αρκεί να μείνουν μακριά από τα Εξάρχεια, οι συλληφθέντες των επεισοδίων στην ΑΣΟΕΕ

Must Read

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, αλλά με τον όρο να μην συχνάζουν στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες (κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα), μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, αφέθηκαν ελεύθεροι με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με περιοριστικούς, ωστόσο, όρους.

Συγκεκριμένα, τους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους και απαγόρευσή εξόδου από τη χώρα. Επιπλέον, οι κατηγορούμενοι δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δημόσια συγκέντρωση μέχρι τη δίκη τους, ενώ τους απαγορεύθηκε να πηγαίνουν στην περιοχή των Εξαρχείων αλλά και σε δρόμους της ευρύτερης περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο περιοριστικός όρος που αφορά στο να παραμένουν οι τρεις συλληφθέντες μακριά από τα Εξάρχεια, παραπέμπει σε πρακτική που ακολουθείται κατά κόρον στις ΗΠΑ σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ενώ, πρόσφατο ελληνικό παράδειγμα είχαμε στην περίπτωση των κατηγορουμένων για την υπόθεση «Λάκκος Καρατζά», στους 8 εκ των οποίων επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης να προσεγγίσουν τις Σκουριές σε απόσταση 4 χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This