Είσαι… όντως το ταίρι μου; Πώς οι συνδυασμοί των ζωδίων μας «δείχνουν» το μέλλον μιας σχέσης

Must Read

Ο τέλειος σύντροφος ίσως και να μην υπάρχει. Υπάρχει όμως ο πιο συμβατός… ζωδιακά!

Η Βρετανίδα αστρολόγος Φραντσέσκα Όντι αποκάλυψε στην «Daily Mail» τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς ζωδίων, έτσι ώστε αν τυχόν υπάρξει πιθανότητα νέας καραντίνας, να περάσει, αν μη τι άλλο, όσο το δυνατό πιο ανώδυνα σε επίπεδο συμβίωσης.

Τέλεια «ντουέτα»

Κριός και Ζυγός
Αν και δεν ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, αυτό το ντουέτο αποτελεί dream team για πολλούς λόγους. Οι Κριοί θέλουν ένα χώρο χωρίς σαβούρα για να βάλουν σε εφαρμογή τα δημιουργικά τους projects, κάτι που βρίσκει απολύτως σύμφωνους τους Ζυγούς, οι οποίοι είναι το ζώδιο της αρμονίας, της ισορροπίας και της νοικοκυροσύνης.

Τοξότης και Λέων
Αν και ως ζώδια της φωτιάς είναι πάντα έτοιμα για καβγά, εκτιμούν πολύ τις ανάγκες του άλλου και με τον καιρό μπορούν να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες συμβίωσης. Και οι δύο αγαπούν τη δράση και την περιπέτεια, κάτι που σημαίνει ότι έχουν και παρόμοια γούστα στην ψυχαγωγία.

Παρθένος και Ιχθύες
Είναι από τις περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα ότι τα αντίθετα έλκονται. Οι χαώδεις Ιχθύες δίνει στον Παρθένο ακόμα ένα λόγο για να οργανωθεί. Αν μάλιστα και οι Ιχθύες μάθουν πώς να περιορίζουν λίγο το αλλοπρόσαλλο lifestyle τους, τότε μπορεί να επιτευχθεί η απόλυτη αρμονία αμοιβαίου σεβασμού και διασκέδασης.

Ταύρος και Σκορπιός
Το γήινο και το υδάτινο στοιχείο συνενώνονται για να δημιουργήσουν τις τέλειες συνθήκες συγκατοίκησης. Και τα δύο ζώδια επιθυμούν να έχουν τον δικό τους χώρο, ενώ επιζητούν την ηρεμία, την άνεση και τη γαλήνη μέσα στο σπίτι τους. Μπορούν να συμβιώσουν αρμονικά απλά και μόνο σεβόμενα το ένα την ιδιωτικότητα του άλλου.

Θέλουν «δουλίτσα»

Κριός και Λέων
Έχετε πολλή χημεία και μπορείτε να περάσετε υπέροχα μέσα στο σπίτι, όμως η τάση σας να δραματοποιείτε κάποιες καταστάσεις μπορεί να καταντήσει εξαντλητική για τη σχέση. Προσπαθήστε να δίνετε ο ένας στον άλλον το χρόνο που χρειάζεται για να εκτονωθεί.

Ταύρος και Τοξότης
Λατρεύετε και οι δύο τις εξορμήσεις, όμως ο Τοξότης έχει ανάγκη τον χώρο για να κάνει ό,τι θέλει, τη στιγμή που ο Ταύρος αγαπάει το «όλη μέρα μαζί». Κάντε μαζί σχέδια και απολαύστε τα, αλλά να θυμάστε ότι λίγη ανεξαρτησία πού και πού δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

Δίδυμος και Υδροχόος
Πολλή συζήτηση, κοινωνικότητες και διασκέδαση, αλλά με τις δουλειές του σπιτιού τι γίνεται; Και τα δύο ζώδια έχουν την τάση να αφήνουν βρόμικο τον νεροχύτη με την ελπίδα ότι θα τον καθαρίσει ο άλλος. Καλό είναι να καταπιάνεστε πού και πού πρώτοι με τις δουλειές, ειδικά αν πρόκειται να γλιτώσετε από καβγά.

Καρκίνος και Αιγόκερως
Δύο ζώδια που έλκονται αμοιβαία, όμως η φιλοδοξία του Αιγόκερω δεν συμβαδίζει τόσο με την αγάπη του Καρκίνου για το σπίτι. Ο Αιγόκερως θα πρέπει έτσι να αποδεχτεί με τον καιρό ότι αγάπησε έναν σπιτόγατο.

Ζυγός και Σκορπιός
Αυτό το ντουέτο θα μπορούσε να περάσει υπέροχα το πρώτο διάστημα της καραντίνας. Στην πορεία όμως σίγουρα θα υπήρχε ένταση ανάμεσά τους, αφού ο Ζυγός θα κατασκόπευε τον Σκορπιό εκνευρίζοντάς τον!

Σκέτη πρόκληση

Κριός και Παρθένος
Άκρα αντίθετα, που δύσκολα μπορούν να συμβιώσουν. Ο Κριός προκαλεί χαμό από όπου κι αν περάσει, ενώ ο Παρθένος αγαπά την οργάνωση και θέλει όλα να είναι τακτοποιημένα και καθαρά. Ο Παρθένος είναι από τα πιο ευγενικά ζώδια, όμως ο Κριός μπορεί να του βγάλει εύκολα τον κακό του εαυτό.

Ταύρος και Ζυγός
Όπως προείπαμε, ο Ταύρος αγαπά την ηρεμία, την άνεση και τη γαλήνη. Αν κι έχει έμφυτη ανάγκη να αισθάνεται αγαπητός, η αυξημένη κοινωνικότητα και τα αλλεπάλληλα καλέσματα του Ζυγού, ο οποίος θέλει να νιώθει δημοφιλής, μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις ανάμεσά τους.

Δίδυμος και Ιχθύες
Ο Δίδυμος αγαπά να διοργανώνει πάρτι και φιλικές μαζώξεις. Αυτό όμως έρχεται σε κόντρα με την ανάγκη των Ιχθύων να αισθάνονται ήρεμοι και ασφαλείς στην άνεση του σπιτιού τους. Αυτή τους η αντίθεση μπορεί να δημιουργεί εντάσεις τα Σαββατοκύριακα.

Καρκίνος και Λέων
Για τον Καρκίνο και το Λιοντάρι η φράση «τα ετερώνυμα έλκονται» δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα. Το Λιοντάρι εκμεταλλεύεται πλήρως την ανάγκη του Καρκίνου να προσφέρει φροντίδα στο ταίρι του, με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να προξενούνται τριβές.

Υδροχόος και Αικόκερως
Ο Αιγόκερως είναι εργατικός και θέλει το σπίτι του να είναι ένας χώρος στον οποίο να μπορεί να χαλαρώσει στο τέλος της ημέρας. Ο Υδροχόος περίεργος από τη φύση του θέλει να ακούσει τα πάντα για τη μέρα του Αιγόκερω, ο οποίος το μόνο που ζητά είναι να κάνει shut down επιστρέφοντας σπίτι. Η στάση του αυτή εκλαμβάνεται όμως ως έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά του Αιγόκερω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This