Στο «φως» βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης!

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλούν οι στιγμές της επίθεσης με το τσεκούρι στο ΔΟΥ Κοζάνης, που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. Οι λιγοστοί υπάλληλοι που μπόρεσαν να περιγράψουν τα εφιαλτικά αυτά λεπτά, κάνουν λόγο για σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου!

Η κάμερα ασφαλείας της δημόσιας υπηρεσίας κατέγραψε καρέ-καρέ την επίθεση του 45χρονου άνδρα στην ΔΟΥ Κοζάνης, τραυματίζοντας 4 υπαλλήλους, οι δύο εκ των οποίων δίνουν μάχη για τη ζωή τους. 

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η είσοδος του δράστη με τη γενειάδα και το σάκο, ο οποίος για τα επόμενα δευτερόλεπτα πηγαινοέρχεται στον διάδρομο της εφορίας. Κάποια στιγμή, ανοίγει μια πόρτα και αρχίζει να χτυπά ανελέητα με το τσεκούρι μια υπάλληλο. Οι συνάδελφοί της αρχίζουν και τρέχουν για να ξεφύγουν από τα χέρια του 45χρονου.

Ωστόσο, ο 45χρονος συνεχίζει να χτυπά αδυσώπητα. Βρίσκει άλλη μια εφοριακό και της επιτίθεται με μανία και καταφέροντάς της αλλεπάλληλες τσεκουριές.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο θαρραλέος προϊστάμενος της ΔΟΥ, σπεύδει και προσπαθεί να σταματήσει τον δράστη. Οι δύο άνδρες πιάνονται στα χέρια και οι υπόλοιποι έντρομοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει. Στιγμές αργότερα, άλλοι δύο σπεύδουν σε βοήθεια του προϊσταμένου και καταφέρνουν να το ακινητοποιήσουν.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=158&v=00xV22ih5zM&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This