Τρισάγιο στην μνήμη των 102 θυμάτων στο Μάτι-Δικαίωση ζητούν οι συγγενείς (video)

Must Read

Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι στις 23 Ιουλίου 2018, τελέστηκε μετά το μνημόσυνο στην Αργυρά Ακτή, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Οι συγγενείς των θυμάτων ξέσπασαν κατά της πολιτείας, ζητώντας δικαίωση, ενώ παράλληλα φώναζαν πως η κυβέρνηση πρέπει και οφείλει να δείξει το πρόσωπό της. 

Προηγουμένως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι είχε τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Επιμνημόσυνη Δέηση από τον Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη μνήμη των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Εκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το «παρών» έδωσαν οι δήμαρχοι Ραφήνας και Μαραθώνα κ.κ. Μπουρνούς και Τσίρκας, Γκικάκη και Χρυσοφώτης από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Δημ. Οικονόμου, εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα, οι Αντιπεριφερειάρχες Αυγερινός και Πέππας, διασώστες και αρκετός κόσμος.

Στο τρισάγιο που ακολούθησε στην Αργυρά Ακτή, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους συγγενείς των θυμάτων, φώναζαν εξοργισμένοι πως το «Μάτι δεν είναι καταβόθρα νεκρών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This