Καλαμάτα: Θερμομέτρηση θαμώνων στα κλαμπ (video)

Must Read

Όχι μόνο αποστάσεις αλλά και θερμομέτρηση των θαμώνων. Εντύπωση προκαλεί η προσοχή που δίνουν στην τήρηση των μέτρων οι ιδιοκτήτες των κέντρων διασκέδασης στην Καλαμάτα, καθώς όχι μόνο διατηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις αλλά φροντίζουν οι υπάλληλοι των κέντρων να θερμομετρούν τους θαμώνες κατά την είσοδό τους. 

Την αρχή έκαναν οι ιδιοκτήτες στο κλαμπ «Nishi», σε συνεργασία με την εταιρεία σεκιούριτι που έχει αναλαβει την φύλαξη του χώρου, εφοδιάζοντας το προσωπικό στην είσοδο με κατάλληλα πιστόλια-θερμόμετρα.

https://www.youtube.com/watch?v=6_ykGheW6s0

Κάθε βράδυ όλοι οι πελάτες κατά την είσοδό τους στο κλαμπ θερμομετρούνται κι όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ανεβασμένη θερμοκρασία, του απαγορεύεται η είσοδος. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ιδιοκτητης της Target Security, Χρήστος Γατσης, οι υπεύθυνοι για τη θερμομέτρηση των θαμώνων έχουν έρθει αντιμέτωποι με περιστατικά αυξημένης θερμοκρασία τρεις φορές, μέχρι στιγμής. Δεν επιτράπηκε η είσοδος σε κανένα απο τα περιστατικά.

https://www.youtube.com/watch?v=oNnvSTwDWdk

Μάλιστα, ανάλογα μέτρα έχουν παρθεί και στο εσωτερικό των χώρων, καθώς οι άνδρες της ασφάλειας έχουν λάβει εντολή να επεμβαίνουν στα σημεία που παρατηρείται συνωστισμός και με συστάσεις να ζητούν από τον κόσμο να επιστρέψει στις θέσεις τους.

Το προσωπικό στο μπαρ καθώς και οι σερβιτόροι είναι υποχρεωμένοι να φοράνε μάσκες όπως ορίζει το πρωτόκολλο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης την εποχή του κορωνοϊού ενώ αντισηπτικά υπάρχουν σε όλα τα τραπέζια.

Αυτή η εικόνα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σκηνικό χαλάρωσης των μέτρων που παρατηρείται στα περισσότερα κέντρα διασκέδασης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This