Αυτές είναι οι προθεσμίες επανεγγραφής/νέας εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αθηναίων

Must Read

Ανακοινώθηκαν οι προθεσμίες επανεγγραφής ή/και νέας εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αθηναίων, για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2016.

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2016, καθώς και των μικρότερων αδελφών τους, που πρόκειται να εγγραφούν για πρώτη φορά στο Δ.Β.Α, πως έχουν τη δυνατότητα:

  • Επανεγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς, υποβάλλοντας αιτήσεις από 23.7.2020 έως και 30.7.2020, με καταληκτική ημερομηνία αποστολής δικαιολογητικών την 31η Ιουλίου
  • Νέας Εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς, υποβάλλοντας αιτήσεις από 2.8.2020 έως και 10.8.2020, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών την 11η Αυγούστου

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την κατάθεση δικαιολογητικών, καθώς και την υποβολή της αίτησης, η οποία θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να μεταβαίνουν στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This