Κραυγή αγωνίας από τη Γωγώ Τσαμπά: «Κάτω τα χέρια από τα πανηγύρια» (video)

Must Read

Οι τραγουδιστές του πανηγυριού ξεσπούν κατά της απόφασης να απαγορευτούν τα πανηγύρια λόγω κορωνοϊού.

Η γνωστή τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά καταγγέλλει ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ενισχύσει τους εργαζομένους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά και προτείνει να σταματήσουν οι χοροί. «Είναι το επάγγελμα που πλήττεται πρώτο, κανένα μέλλον, χωρίς ένα πράσινο φως που να είναι οικονομική βοήθεια, ενίσχυση. Δεν είναι μόνο 4-5 ονόματα, δεν έχει να κάνει με τα ονόματα. Βλέπουμε ότι το πράγμα έχει πάρει άλλη τροπή. Πίσω από εμάς ζουν τουλάχιστον 100 οικογένειες. Αν φταίει ο χορός, ας τον σταματήσουμε για φέτος, να περιορίσουν τα άτομα. Δεν γίνεται να μας αφήσουν χωρίς δουλειά», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τα πανηγύρια απαγορεύτηκαν έως τις 31 Ιουλίου, με ανοιχτό το ενδεχόμενο η απόφαση να παραταθεί έως το τέλος Αυγούστου, όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Η απόφαση για την απαγόρευση των πανηγυριών έρχεται έπειτα από εικόνες συνωστισμού που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Καθηγητές και λοιμωξιολόγοι έχουν ζητήσει το τελευταίο διάστημα την απαγόρευση των πανηγυριών και ανάλογων εκδηλώσεων, ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση του κορωνοϊού.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This