Θωμάς Βαρβιτσιώτης: Ο άνθρωπος που «καθάρισε» ακόμα και τον Παπασταύρου!

Must Read

Ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης είναι ένας από τους κορυφαίους διαχειριστές κρίσεων στον πλανήτη. Η ακτινοβολία του έχει σπάσει εδώ και καιρό τα όρια της Ελλάδας και είναι πλέον διεθνής. Είναι ο γκουρού της επικοινωνίας, που μπορεί να εξωραΐσει ακόμα και την δυσκολότερη κατάσταση. Είναι μάλιστα τέτοια η φήμη και το κύρος του, που αρκεί να καθίσεις μαζί του σε ένα τραπέζι για παράδειγμα και αυτομάτως θα χαίρεις σεβασμού σε ένα μεγάλο φάσμα ΜΜΕ, πολιτικών και γενικώς ενός κύκλου ανθρώπων με επιρροή και εξουσία. 

Δεν είναι τυχαία η έκφραση πολλών στην ελληνική αγορά, που βλέποντας την τεράστια ανατροπή στο θέμα της Novartis, όπου ενώ οι αμερικάνοι επικύρωσαν ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα παγκοσμίως, στην Ελλάδα ξαφνικά βαφτίστηκε σκευωρία, λένε «μα καλά, ο Βαρβιτσιώτης τους ανέλαβε;»

Φυσικά αυτό είναι απλώς μία έκφραση για να δείξει το κύρος του Θωμά Βαρβιτσιώτη. Ουδείς γνωρίζει εάν όντως έχει αναλάβει τέτοια αποστολή, καθώς ο επαγγελματισμός του γενικώς δεν του επιτρέπει να καγχάζει για τις επιτυχίες του. Για να καταλάβετε όμως το μέγεθος του ανδρός, δείτε τι έχει γίνει με τον διαβόητο Σταύρο Παπασταύρου.

Αρκούσε η διαρροή της πληροφορίας ότι ο Σταύρος Παπασταύρου έφαγε μαζί με τον Θωμά Βαρβιτσιώτη στις Σπέτσες, ώστε να γίνει κοσμογονία. Ακόμα και άρθρο για το πόσο καλός και κυνηγημένος είναι ο Σταύρος Παπασταύρου εμφανίστηκε σε μεγάλη ιστοσελίδα. Άρθρο που θύμιζε διαφημιστική καταχώριση του Τραμπ στην New York post, μόνο που αυτό ήταν δωρεάν. Αρκούσε το άγγιγμα του Θωμά Βαρβιτσιώτη για να μεταμόρφωση ακόμα και τον Σταύρο Παπασταύρου σε πρίγκιπα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This