Αισιοδοξία ότι θα ελεγχθεί η φωτιά στα ορεινά της Θερμής Λέσβου, κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ (βίντεο)

Must Read

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Γιώργος Ντίνος, ότι μέσα στην ημέρα θα ελεγχθεί η πυρκαγιά μεταξύ του Αφάλωνα και της Θερμής σε απόσταση πέντε περίπου χιλιομέτρων από τη Μονή του Αγίου Ραφαήλ στη Λέσβο.

«Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν οι συνθήκες είναι δύσκολες, αλλά ελπίζουμε μέσα στην ημέρα αν δεν καταφέρουμε να την ελέγξουμε πλήρως, να υπάρξει μερικώς έλεγχος. Αυτή τη στιγμή η φωτιά καίει τα ήδη καμένα», δήλωσε στο ραδιοσταθμό stonisi.

Τρία ήταν τα ενεργά μέτωπα, προς Λάρσο, Αφάλωνα και προς τη Μονή του Αγίου Ραφαήλ, «τα οποία έχουν οριοθετηθεί από χτες το βράδυ». Δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές, καθώς οι κινήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ήταν στοχευμένες, όπως επεσήμανε.

Λόγω της φωτιάς, εκτάκτως επέστρεψε στην Μυτιλήνη, από την Χίο όπου βρισκόταν για τους εορτασμούς της Αγίας Μαρκέλλας, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Ο Υποστράτηγος Ιωάννης Σταμούλης μίλησε ο πρωί στην ΕΡΤ Αιγαίου για τη φωτιά στη περιοχή Γερανείου στα ορεινά της Θερμής Λέσβου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This