Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά: Μητέρα και κόρη νεκρές και ο πατέρας στην Εντατική, μετά από μετωπική σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτων

Must Read

Μια γυναίκα που ξεψύχησε επιτόπου και η κόρη της που μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, αλλά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ήταν ο τραγικός απολογισμός του σφοδρού τροχαίου που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το zarpanews, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στο ύψος του Καλαμιού στα Χανιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία 60χρονη γυναίκα και να τραυματιστούν σοβαρά ο 69χρονος σύζυγός της και η 29χρονη κόρη της. 

Δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο των Χανίων άφησε και η κόρη, η οποία υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, με τον πατέρα να χαροπαλεύει, καθώς βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. 

Μοναδική νότα αισιοδοξίας, το γεγονός ότι στο δεύτερο όχημα επέβαινε ένας πατέρας με την 8χρονη κόρη του, οι οποίοι, ευτυχώς, δεν φέρουν κανένα απολύτως τραύμα!

Περαστικοί οδηγοί βοήθησαν τους άνδρες της πυροσβεστικής στον απεγκλωβισμό τριών ατόμων από τα συντρίμμια του ενός οχήματος και δύο ατόμων από του άλλου, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε εσπευσμένα τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Χανίων.

Αρμόδιο κλιμάκιο της Τροχαίας κατέφθασε στην περιοχή για να αναλάβει τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς η ουρά των αυτοκινήτων ξεπέρασε τα 2-3 χιλιόμετρα και στα δύο ρεύματα, αλλά και την προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This