Σε εξέλιξη πυρκαγιά στα Δίδυμα Αργολίδας – Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Λουτράκι και Ηλεία

Must Read

Πυρκαγιά ξέσπασε εδώ και λίγη ώρα στην Αργολίδα, συγκεκριμένα σε δασική έκταση στην περιοχή κοντά στο χωριό Δίδυμα του δήμου Ερμιονίδας.

Στο σημείο επιχειρούν περίπου 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή προσπαθούν να περιορίσουν την φωτιά και να την θέσουν υπό έλεγχο.

Εξάλλου, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε αγροτοδασική έκταση στο Λουτράκι Κορινθίας, κοντά στον Ισθμό, με την άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων να αποσοβεί τον κίνδυνο που διέτρεχαν οι διάσπαρτες κατοικίες που υπάρχουν στην περιοχή.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά που ξέσπασε την Τετάρτη σε δασική έκταση στη Φιγάλεια Ηλείας, όπου, όπως ανέφερε νωρίτερα το newsbreak.gr, εντοπίστηκε το πτώμα 54χρονου άνδρα που επιχείρησε να σώσει α άλογα συγγενικού του προσώπου

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This