Η κ. Σακελλαρόπουλου ευτελίζει ακόμα και τη γιορτή της Δημοκρατίας

Must Read

Είχα πραγματικά εξοργιστική η καταγγελία που κάνει ο Γιώργης Μέρμηγκας, μέλος του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων 1967-1974 για τον «ρηξικέλευθο» σχεδιασμό της κυρίας Σακελλαρόπουλου αναφορικά με την φετινή γιορτή της Δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο.

«Με «ολίγη» από αντιστασιακούς αγωνιστές -όπως λέμε ολίγη από γιουβέτσι- θα γιορταστεί φέτος στο προεδρικό μέγαρο η 46η επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας από τη δικτατορία του Παπαδόπουλου. Για πρώτη φορά από το 1975, με Πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Τσάτσο, αυτοί που βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν ή εξορίστηκαν και προς τιμήν των οποίων καθιερώθηκε η γιορτή της Δημοκρατίας δεν θα παραστούν στο σύνολό τους στους κήπους του προεδρικού -δεν έχουν μείνει δα και πάρα πολλοί εν ζωή- καθώς η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επιχειρεί να αλλοιώσει πλήρως τον χαρακτήρα και το νόημα της αντιδικτατορικής εκδήλωσης…» αναφέρει χαρακτηριστικά σε άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Μπορεί οι πραγματικοί αντιστασιακοί να μην έχουν θέση φέτος στην γιορτή της κυρίας Σακελλαρόπουλου, σίγουρα όμως θα βρουν θέση αρκετά γνωστά μπουμπούκια της δημοσιογραφίας, που όχι μόνο υμνούν ηγέτες σαν τον Κώστα Σημίτη, αλλά φτάνουν στο σημείο να υμνούν και πολιτικούς – υμνητές της χούντας του Παπαδόπουλου! Έξω λοιπόν οι αντιστασιακοί, μέσα οι χειροκροτητές των ορφανών του Παττακού!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This