Βουτιά θανάτου στα Τρίκαλα: Το κινητό της Μαρίας θα δώσει απαντήσεις αν είναι δολοφονία ή αυτοκτονία

Must Read

Σήμερα -εκτός απροόπτου- θα παραδοθεί το πόρισμα που συντάχτηκε από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι Αρχές από το κινητό τηλέφωνο της 16χρονης Μαρίας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μπροστά από το εκκλησάκι στον λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουλίου.

Το κινητό της άτυχης κοπέλας είχε μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί με ποιους συνομίλησε η 16χρονη μαθήτρια, τόσο στο τηλέφωνο όσο και στο Instagram και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι Αρχές δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε όσα «πει» το τηλέφωνο του ανήλικου κοριτσιού από την Αλβανία, καθώς ίσως «φωτίσουν» άγνωστες πτυχές της σκοτεινής υπόθεσης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες που επικαλείται το trikalavoice.gr, τη μοιραία νύχτα που έχασε τη ζωή της η 16χρονη φέρεται ότι είχε συνομιλήσει με φίλες της, στις οποίες είχε πει για τη συνάντησή της με τον 27χρονο αστυνομικό στο εκκλησάκι του Αϊ-Λια, ενώ φέρεται επίσης ότι δέχθηκε πάνω από 60 κλήσεις από τα αδέλφια της, τα οποία την αναζητούσαν εναγωνίως από τις 4 τα ξημερώματα έως και τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που διερευνούν τη μυστηριώδη υπόθεση έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, στο οποίο διακρίνεται η άτυχη Μαρία να κατευθύνεται μόνη της προς τον λόφο του Προφήτη Ηλία, όπου και εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της. Νωρίτερα, είχε καταγραφεί να περπατάει στις οδούς Αθανασίου Διάκου και 28ης Οκτωβρίου που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της.

Πεπεισμένοι ότι δολοφονήθηκε

Αν και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της 16χρονης προήλθε από βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος, οι οποίες είναι συμβατές με πτώση, οι δικοί της πιστεύουν ότι το ανήλικο κορίτσι δολοφονήθηκε.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, είναι πεπεισμένοι πως ό,τι έγινε δεν έγινε με πρωτοβουλία της Μαρίας, αλλά κάποιος άλλος ευθύνεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This