Pornhub: Ο Έλληνας που «απέχει» τη Μεγάλη Παρασκευή και οι… ροζ προτιμήσεις του!

Must Read

Τις προτιμήσεις και τις συνήθειες των Ελλήνων αναφορικά με τα ερωτικά βίντεο παρουσίασε η πορνοβιομηχανίας, Pornhub.

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά, 8 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα, φτάνουν και με το παραπάν στον Έλληνα για να ικανοποιήσει τους πόθους του, ενώ η μέρα με την περισσότερη «κίνηση» είναι η Δευτέρα. Μάλιστα, κατά τη μεσημεριανή σιέστα, μεταξύ 15:00 και 16:00 είναι η «αγαπημένη» ώρα για θέαση ερωτικών βίντεο.

Οι αγαπημένες αναζητήσεις του Έλληνα είναι greek, greek celebrity, greek porn, elliniko, sirina, greek amateur.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν θα μπορούσε να λείπει από τα αποτελέσματα της έρευνας, καθώς είναι η αγαπημένη πορνοστάρ των Ελλήνων, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τη Lisa Ann.

Ωστόσο, φαίνεται πως η «πορνο-δραστηριότητα» των Ελλήνων επηρεάζεται από τις γιορτές, καθώς οι μέρες με την μεγαλύτερη πτώση στις επισκέψεις είναι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Κυριακή του Πάσχα, όπου συναντάται πτώση 27%,  η γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, και η Μεγάλη Παρασκευή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κολοσσός της πορνοβιομηχανίας, η επισκεψιμότητα στο site ερωτικού περιεχομένου, «πέφτει» μέσα στη βδομάδα καθώς «με την ανεργία να ταλανίζει το 25% στη χώρα, οι καθημερινές δεν κάνουν τη «διαφορά» σε σχέση με τα σαββατοκύριακα, όπως γίνεται σε άλλα κράτη».

Όσον αφορά στα μέσα από τα οποία επισκέπτονται την ιστοσελίδα οι Έλληνες, το 56% χρησιμοποιεί υπολογιστή, το 35% το κινητό και το 9% το τάμπλετ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This