Πυροσβέστης στις Κεχριές έσωσε χελώνα: «Μου γέλασε την ώρα που την έσωζα!»

Must Read

Μαθήματα ανθρωπιάς παρέδωσε ο πυροσβέστης Γιάννης Βαρέλας, ο οποίος πέρα από τη σκληρή και επίπονη μάχη που έδωσε με τις φλόγες στις Κεχριές Κορινθίας, βρήκε στην περιοχή που ξέσπασε η πυρκαγιά μία χελώνα, που είχε καταφέρει να επιζήσει και περιέγραψε με συγκινητικά λόγια στο zoosos.gr τον τρόπο με τον οποίο την έσωσε.

«Από τη φωτιά στις Κεχριές τώρα. Την έσωσα και αντί να κρυφτεί όπως κάνουν όταν τις πιάνουμε στα χέρια, βγαίνει έξω και σαν να μου “γελάει”. Ήπιε το νεράκι που της έβαλα και την πήγα άλλου.».

Το γεγονός αυτό πρέπει να βάλει όλους σε μία διαδικασία αναθεώρησης του τρόπου σκέψης. Θύματα πυρκαγιάς δεν είναι μόνο οι άνθρωποι. Δεν καταστρέφονται μόνο οι ζωές και οι περιουσίες των ανθρώπων και δεν είναι οι μόνοι που βιώνουν τραγικές στιγμές κατά τη διάρκεια μίας πυρκαγιάς.

Χιλιάδες ζώα χάνουν σε αυτές τις πυρκαγιές τη ζωή τους με τον πιο βασανιστικό τρόπο. Ο πόνος που νιώθουν στο κορμί τους, όταν καίγονται, ασφυκτιούν και τελικά πεθαίνουν δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνον που βιώνουμε εμείς οι άνθρωποι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This