Συναγερμός σε Χαλκιδική και Πιερία: Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία

Must Read

Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε δύο τροχαία δυστυχήματα, που σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Χαλκιδική και την Πιερία.

Στη Χανιώτη της Χαλκιδικής, σε δρόμο μέσα στον οικισμό, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο γυναίκες -που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αδερφές-ηλικίας 55 και 61 ετών, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος.

Άμεσα, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 55χρονης και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε και η 61χρονη. Το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών διενεργεί τη διαδικασία της προανάκρισης, η οποία αναμένεται να ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Την ίδια ώρα, στον Μοσχοπόταμο, Πιερίας αγροτικό όχημα που οδηγούσε 29χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 48χρονης αλλοδαπής γυναίκας και τον τραυματισμό 31χρονης αλλοδαπής γυναίκας, οι οποίες επέβαιναν στην καρότσα του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This