Ελλάς το μεγαλείο σου!!! Άκληρη έπαιρνε επίδομα πολύτεκνης επί δέκα ολόκληρα χρόνια

Must Read

Ούτε για ένα, ούτε για δύο, αλλά για δέκα ολόκληρα χρόνια κατάφερνε να εξαπατά το ελληνικό δημόσιο μια παμπόνηρη Ελληνίδα από τον Τύρναβο, η οποία είχε πείσει τους υπεύθυνους ενός φορέα του Δημοσίου ότι είχε τέσσερα παιδιά προκειμένου να εισπράττει τα αντίστοιχα επιδόματα, ενώ ήταν… άκληρη!

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αρμοδίων αρχών, η γυναίκα είχε υφαρπάξει τα στοιχεία ταυτότητας μιας άλλης γυναίκας και τα είχε χρησιμοποιήσει για να δηλώσει ψευδώς ότι έχει τέσσερα ανήλικα τέκνα! Με τον τρόπο αυτό, κατάφερε να αποκομίσει από την 1η Αυγούστου του 2009 ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2019 το συνολικό ποσό των 44.911,56 ευρώ! Τελικά, μετά από δέκα χρόνια, η κομπίνα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Τυρνάβου και σε βάρος της δράστιδας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Ωστόσο, δεν συνελήφθη μια και το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο, αλλά θα κληθεί να αποπληρώσει τα χρήματα που έλαβε από τα επιδόματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This