Τρίκαλα: Οι έρευνες στρέφονται σε 30χρονο ομοεθνή της 16χρονης Μαρίας

Must Read

Το πρόσωπο που θα ξεκλειδώσει τα μυστικά τα οποία οδήγησαν στο μοιραίο salto mortale τη 16χρονη Μαρία τα ξημερώματα της 15ης Ιουλίου φαίνεται πως έχουν βρει οι άνδρες της Ασφάλειας στα Τρίκαλα.

Αν και αρχικά ο θάνατος της άτυχης μαθήτριας αποδόθηκε σε αυτοκτονία, ο φάκελος της υπόθεσης εμπλουτίζεται ολοένα από νέα στοιχεία, όπως ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της ανήλικης από την Αλβανία που έχει καταγραφεί να πηγαίνει στην εκκλησία στον Προφήτη Ηλία.

Η Ασφάλεια έχει βάλει στο μικροσκόπιο έναν 30χρονο ομοεθνή της, τον οποίο η ίδια φαίνεται πως συναντούσε συχνά το τελευταίο διάστημα πριν από τον μυστηριώδη θάνατό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός Αλβανός δεν έχει κληθεί ακόμα στην Ασφάλεια Τρικάλων για να δώσει κατάθεση, κάτι που εκτιμάται ότι πρόκειται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα. Κι αυτό, γιατί οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν πρώτα να πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου επικοινωνιών για να εξακριβώσουν με ποιους είχε κάνει κλήσεις και είχε ανταλλάξει sms από το κινητό τηλέφωνό της η 16χρονη.

Δείτε ακόμα: Δικηγόρος οικογένειας της 16χρονης Μαρίας από τα Τρίκαλα: «Πρόκειται ξεκάθαρα για βίαιη δολοφονία»

Επιπλέον, προσπαθούν να διαπιστώσουν σε ποιους ανήκουν τα κινητά, τα στίγματα των οποίων καταγράφηκαν στην περιοχή από το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουλίου έως και τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιουλίου, οπότε η άτυχη Μαρία βρέθηκε νεκρή μπροστά από το εκκλησάκι του Αϊ-Λια, στον λόφο του Προφήτη Ηλία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του δικηγόρου της οικογένειας Δημήτρη Σαμαρτζή, οι πρώτες απαντήσεις από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τη σάρωση των σημάτων άλλων κινητών αναμένονται την ερχόμενη Τετάρτη ή την Πέμπτη.

«Είναι σημαντικό να βρεθούν σε πρώτη φάση όλα τα σήματα των κινητών τηλεφώνων από όλες τις τηλεφωνικές εταιρίες που εξέπεμπαν στα σημεία όπου βρέθηκε η 16χρονη. Φυσικά, τα σημαντικότερα θα είναι αυτά τα οποία θα εντοπιστούν στο σημείο του άλσους και στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, όπου εντοπίστηκε νεκρή. Ωστόσο, σημαντικά θα είναι και εκείνα που θα δοθούν από όλη τη διάρκεια της εξόδου της από το σπίτι, το βράδυ εκείνης της ημέρας, καθώς έτσι μπορεί να βρεθεί και αν είχε πέσει θύμα παρακολούθησης χωρίς να το γνωρίζει» ανέφερε στο newsit ο γνωστός δικηγόρος των Τρικάλων.

Σημαντική θεωρούν οι αστυνομικοί και τη δήλωση της μητέρας της 16χρονης, ότι τη μοιραία νύχτα που επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά της άκουσε τα ουρλιαχτά μιας κοπέλας που τσακωνόταν με έναν άνδρα στην πλατεία Βουβής, κοντά στον λόφο όπου βρέθηκε νεκρή η κόρη της. Οπως ανέφερε, μάλιστα, η φωνή έμοιαζε με της Μαρίας, ωστόσο δεν ασχολήθηκε επειδή πίστευε ότι η 16χρονη βρισκόταν στο σπίτι τους.

Επίσης, εξετάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιουλίου είδε τη Μαρία να τρέχει κλαίγοντας σε κεντρικό δρόμο των Τρικάλων, εμφανώς αναστατωμένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, η περιγραφή που έδωσε για τα ρούχα της δεν ταυτίζεται με αυτά που φορούσε η άτυχη κοπέλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This