Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Έφοδος του λιμενικού στο πλοίο «WorldChampion» της SeaJets μετά από καταγγελίες επιβατών!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το «έλα να δεις» επικράτησε στο πλοίο «WorldChampion» της SeaJets που εκτελεί το δρομολόγιο Σύρο-Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη, καθώς την ώρα που ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο με τις πιο υψηλές -για το φετινό καλοκαίρι- θερμοκρασίες να δημιουργούν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα, οι επιβάτες κατήγγειλαν ότι τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν.

Ωστόσο, οι καταγγελίες δεν περιορίζονταν εκεί, καθώς παρά τις διαφημιστικές καμπάνιες των ναυτιλιακών εταιρειών περί ασφάλειας και τήρησης των μέτρων, το προσωπικό στο εν λόγω πλοίο, δεν φορούσε γάντια κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του δρομολογίου.

Οι καταγγελίες των επιβατών είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση του υπουργείου Ναυτιλίας, το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε το Λιμενικό, προκειμένου να πραγματοποιήσει έφοδο στο πλοίο και να βεβαιώσει πρόστιμα στην εταιρεία. 

Παράλληλα, οι επιβάτες διαμαρτύρονται έντονα και ζητούν τα χρήματά τους πίσω, ενώ την ίδια ώρα η ναυτιλιακή εταιρεία δεν έχει βγάλει ακόμα σχετική ανακοίνωση.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ