Γνωστός επιχειρηματίας της Ημαθίας κατηγορείται για βιασμό 28χρονης υπαλλήλου του

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει σε όλη την Ημαθία η σύλληψη γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος φέρεται ότι όρμησε με άγριες διαθέσεις σε νεαρή υπάλληλό του για να τη… ρίξει στον καναπέ του γραφείου του, καθώς κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε χώρο εργασίας!

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν με μεγάλη προσοχή την καταγγελία νεαρής γυναίκας από την Ημαθία, η οποία κατηγορεί τον εργοδότη της για ασέλγεια. Σύμφωνα με όσα είπε η 28χρονη στους αστυνομικούς, την ώρα που εργαζόταν στο μαγαζί ιδιοκτησίας του 48χρονου σε περιοχή της Ημαθίας, εκείνος την πλησίασε με πονηρό ύφος και άρχισε να της κάνει ανήθικες προτάσεις που την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Στο τέλος, πήγε αρκετά κοντά της της, ώσπου δεν άργησε να της επιτεθεί και να την εξαναγκάσει σε ασελγείς πράξεις παρά τη θέλησή της.

Όπως κατήγγειλε η ίδια, αντιστάθηκε με όλες της τις δυνάμεις προσπαθώντας να απωθήσει το… ερωτοχτυπημένο αφεντικό της και τελικά κατόρθωσε να ξεφύγει από τα… νύχια του και τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του και να πάει γραμμή στην Αστυνομία, όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του. Η κοπέλα πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος τρέμοντας και κλαίγοντας και, όταν οι αστυνομικοί την ηρέμησαν και της έδωσαν να πιει ένα ποτήρι νερό, τους είπε τι της είχε συμβεί.

Ο 48χρονος, που μένει σε κοινότητα του Δήμου Πέλλας, εντοπίστηκε στο σπίτι του το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας, όπου του ασκήθηκε η σχετική δίωξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This