Άρχισαν τα όργανα για το «Τουρισμός για όλους»: Καταγγελία για τριπλασιασμό τιμών από ξενοδοχεία!

Must Read

Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία, αναφορικά με μια δυσάρεστη έκπληξη που περιμένει τους τυχερούς(;) του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», προχώρησαν δικαιούχοι, καθώς κάνουν λόγο για… τριπλασιασμό των τιμών στα συμμετέχοντα καταλύματα!

Συγκεκριμένα, δικαιούχοι του προγράμματος, αναγνώστες του aftodioikisi.gr. προχώρησαν σε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία τα ξενοδοχεία-ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του προγράμματος με τα οποία ήρθαν σε επαφή, τους πληροφόρησαν ότι, αν έκλειναν δωμάτιο χωρίς τη χρήση voucher, η τιμή θα ήταν… πολύ χαμηλότερη!

Και όταν οι δικαιούχοι ρώτησαν «γιατί συμβαίνει αυτό», η… καταπληκτική απάντηση των εκπροσώπων των καταλυμάτων ήταν «γιατί το κράτος θα μας πληρώσει σε ένα χρόνο»!

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία:

«Θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για μια πτυχή του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους” στο οποίο είμαστε δικαιούχοι. Τηλεφωνώντας όμως στα ξενοδοχεία- ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για να κλείσουμε ημερομηνία κτλ. μας λένε ότι αν πηγαίναμε χωρίς τη χρήση voucher η τιμή θα ήταν πολύ πιο οικονομική από ότι με τη χρήση voucher.

Για παράδειγμα, σε ξενοδοχείο με τιμή 120 ευρώ το βράδυ χωρίς τη χρήση voucher, με τη χρήση του κουπονιού, η τιμή ανεβαίνει στα 380 ευρώ! Οπότε η έκπτωση του 50% ή 60% πραγματοποιείται επί της τελευταίας τιμής, η οποία είναι η δηλωθείσα στο υπουργείο.

Σε ερώτημά μας γιατί συμβαίνει αυτό η απάντηση ήταν “γιατί το κράτος θα μας πληρώσει σε ένα χρόνο”.

Τελικά ποιον αφορά η επιδότηση; τους ασθενέστερους οικονομικά πολίτες ή τα ξενοδοχεία;»

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This