19-9-2020

Συνελήφθη Πλοίαρχος στα Σφακιά γιατί υπερφόρτωσε το πλοίο με επιβάτες

Οι εντατικοί έλεγχοι του λιμενικού για την τήρηση των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό συνεχίζονται, όμως πολλοί είναι εκείνοι που «αψηφούν» τους κανόνες και τα πρόστιμα… «πέφτουν βροχή».

Ένα τουριστικό πλοίο μετέφερε επιβάτες από την Γαύδο στα Σφακιά, όταν το λιμενικό διαπίστωσε κατά τον έλεγχο, ότι σε αυτό επέβαιναν περισσότεροι επιβάτες, από όσους προβλέπει ο νόμος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το flashnews.gr, καταμετρήθηκαν 98 επιβάτες αντί για 60 που είναι το μέγιστο όριο που ορίζει το πρωτόκολλο που τηρείται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του ιού Covid-19.

Βροχή τα πρόστιμα

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση, κινήθηκε διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων για υπεράριθμους επιβάτες, για μη τήρηση των μέτρων σχετικά με τον ιό Covid-19, καθώς και πειθαρχικών κυρώσεων κατά του Πλοιάρχου του πλοίου, ενώ ο ίδιος συνελήφθη.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ